Dolar 32,5972
%0.26
Euro 34,7538
%0.26
Altın 2.420,130
%-0.52
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili kadınlara saksılı saldırı!

AK Partili kadınlara saksılı saldırı!

Geçtiğimiz hafta Bornovada "evet" çalışması yapan AK Partili kadınlara yapılan saldırının yankıları devam ederken, bu kez Karşıyaka'da çalışma yapan  AK Partili kadınlar saksılı saldırıya uğradı. Bornova'dan sonra bu kez Karşıyaka'da...

  • Ege Postası
  • 22.03.2017 - 22:01

EGEPOSTASİ- 16 Nisan'daki referandum için partiler alanda propaganda çalışmalarını sürdürüyor.

Alanda 'evet' propagandası yapan AK Parti'de, kadınlardan oluşan grup, Karşıyaka'da seçim çalışması yaptıktan sonra bölgeden ayrılmak amacıyla minübüse bindikleri sırada saksılı saldırıya uğradı.

İddiaya göre Karşıyaka'nın Bostanlı Mahallesi'nde referandum için "evet" çalışması yürüten AK Partili kadınlar, çalışmalarını tamamlamalarının ardından evlerine dönmek için minibüse binerken, bir binadan başka bir kadın tarafından 4 saksı atıldı.

Saksılardan ikisi araca isabet ederken diğer ikisi AK Partili kadınlara isabet etti. 

Saldırının ardından şikayetçi oldular

Saldırıya uğrayan AK Partili kadınlar arasında yaralı olmadığı öğrenildi. Kadınlar, AK Parti Karşıyaka eski İlçe Başkanı, Seçim Kordinasyon Merkezi Başkanı Avukat Tuncay Bozkurt ile beraber Bostanlı Polis Merkezi'ne gidip, saksıları fırlatan kadından şikayetçi oldular. Saldırıyı gerçekleştiren kadının gözaltına alındığı öğrenildi.

Geçtiğimiz hafta Bornova Küçükpark'ta 'evet' broşürü dağıtan AK Partili kadınlara çevredeki bazı vatandaşlar tepki göstermiş, kadınların ellerindeki broşürleri alıp yırtmışlardı. İtişmelerin yaşandığı olay kadınların alandan uzaklaşmasıyla son bulmuştu. AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli yapılan saldırıyı Meclis'te gündeme getirmişti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.