Dolar 32,3721
%0.17
Euro 34,9916
%-0.21
Altın 2.326,010
%0.24
Bist-100 9,10
%0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili kadınlardan MHP'ye ziyaret

AK Partili kadınlardan MHP'ye ziyaret

AK Parti Bayraklı Kadın Kolları yönetimi anayasa değişikliğine ilişkin referandum öncesi saha çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı.Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız, MHP Kadın Kolları'nı da ziyaret etti.

  • Ege Postası
  • 11.02.2017 - 14:28

Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız, yönetimini belirlemesi ve görev dağılımını yapmasının ardından ekibiyle birlikte saha çalışmalarına hızlı bir şekilde  başladı. Yıldız, yönetimde görevli kadın kolları üyeleriyle Mansuroğlu Mahallesi ile başladıkları çalışmalarda vatandaşlarla konuştu, bilgilendirme broşürlerini dağıttı. 

Dilek Yıldız ve yönetimi, MHP Bayraklı Kadın Kolları Başkanı Emine Aydoğdu ve ekibini de makamında ziyaret etti. Anayasa değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı sistemi üzerine görüşmelerin yapıldığı ziyarette ayrıca 15 Temmuz darbe girişimi de gündeme getirildi. Taraflar, 15 Temmuz sonrasında alanlarda vatan ve millet için omuz omuza günlerce nöbet tuttuklarını, darbe girişimini birlikte yok ettiklerini  ifade etti.

'HAYIRLARA VESİLE OLMASI İÇİN...'

Gerçekleştirilen ziyaretin oldukça verimli geçtiğini ifade eden Yıldız, “13.02.2017 Pazartesi günü Sayın Devlet Bahçeli’nin yapacağı toplantı sonrasında gelecek talimatlar dahilinde MHP Bayraklı Kadın Kolları ile birlikte hareket edebiliriz. Temennimiz tüm çalışmalarımızın hayırlara vesile olmasıdır. Her şey milletimizin refahı, birlik ve beraberliği içindir” ifadelerini kullandı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.