Dolar 32,5862
%0.34
Euro 34,8456
%0.33
Altın 2.497,260
%0.51
Bist-100 9.648,00
%1.3

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Kaya'dan bir günde dokuz program

AK Partili Kaya'dan bir günde dokuz program

16 Nisan'da yapılacak olan referandum için takvim işlerken sahada sürdürülen çalışmalar da hız kazandı. AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Romanlarla oynadı, kadınlarla parkta, şoförlerle durakta buluştu, 'evet' oyu istedi. AK Partili Kaya'dan bir günde dokuz program

  • Ege Postası
  • 22.03.2017 - 10:35

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, sabahın erken saatlerinde başladığı programlarını gecenin geç saatlerine kadar devam ettiriyor. Bir güne dokuz program sığdıran Kaya, önceki gün Konak Gültepe Toros'ta kahvaltıyla başladığı programını Menderes Tekeli'de gerçekleştirdiği gece mitingi ile sonlandırdı. Gültepe'de dert dinleyen, esnafı gezen, kadınlarla buluşan, Romanlarla oynayan Kaya, gecenin sonunda Menderes Tekeli Meydanı'nda verdiği mesajlarla 16 Nisan'da yapılacak olan referandumun önemini anlattı. 

MEYDANDA KAHVALTI YAPTI, PARKTA KADINLARLA BULUŞTU

İlk olarak Toros Meydanı'nda düzenlenen ve 200 kişinin katıldığı kahvaltıda konuşan AK Partili Kaya, 16 Nisan'ın millet iktidarının güçleneceği, milli iradenin şaha kalktığı gün olacağını söyledi. Kahvaltıdan sonra esnafları gezen Kaya, akabinde ise Ulubat Mahallesi'nde kadınlarla buluştu. Havanın güzel olmasını fırsat bilerek, mahalle parkında bir araya geldiği kadınlarla sohbet eden Kaya, "Kadınlarımız, 15 Temmuz hain darbe ve işgal girişiminde, asrın Nene Hatunları olarak milli iradeye sahip çıkmıştır. Darbecilere, hainlere geçit vermeyen kadınlarımıza her zaman çok güveniyoruz. Kadınlarımız, 16 Nisan'da 'evet' diyerek vesayet odaklarına son verilmesinde de önemli bir rol oynayacaktır" dedi. 

ESNAF KURULUŞLARINI ZİYARET ETTİ

Programlarını Gültepe Şoförler Odası ile Gültepe Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi ziyaretleriyle sürdüren Kaya, esnaf camiasının temsilcilerinden destek istedi. Aynı zamanda İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifler Birliği Başkan Vekilliği görevini de sürdürmekte olan, Gültepe Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Koreli'yi ziyaretinde konuşan Kaya, "16 Nisan'da vatandaşlarımız sandıkta, ülkesi, milleti, çocuklarının geleceği, esnafı daha zengin, daha demokratik, daha güçlü bir Türkiye için 'evet' diyecek. Biz bu süreçte esnafımızın sağduyusuna çok güveniyoruz. Esnafımız bize her zaman verdiği destekle büyük güç verdi" ifadesinde bulundu. Esnaf kuruluşlarını ziyaretinden sonra Gültepe Murat Mahallesi'ne geçen Kaya, programlarına kahvehane toplantısı ile devam etti. 

ESENTEPE'DE ROMAN HAVASI OYNADI

Gültepe'deki son programını Esentepe'de gerçekleştiren AK Parti İzmir Milletvekili Kaya, Romanlarla buluştu. Esentepeli Romanlar tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan Kaya, vatandaşların ricasını kırmayarak Roman havası oynadı. Güleryüzlü, çalışkan, vatanına, bayrağına ve milletine gönülden bağlı Romanlarla gurur duyduklarını belirten Kaya, "Biz Roman kardeşlerimizi çok seviyoruz. Türkiye'nin zenginliği, vicdanı, kalbi, neşesisiniz. Yolumuz, istikametimiz, sevincimiz, üzüntümüz bir. Sizlerle gurur duyuyoruz. Bugün burada olmaktan, sizlerle bir araya gelmiş olmaktan dolayı çok mutluyum" dedi. 

TEKELİ'DE COŞKULU BULUŞMA 

Günün son programını gecenin ilerleyen saatlerinde Menderes ilçesine geçerek yapan Kaya, Tekeli Meydanı'nda düzenlenen mitingde coşku dolu bir kalabalığa hitap etti. Tekeli'nin 16 Nisan'da gür bir seda ile 'evet' diyeceğine inandığını belirten Kaya, "Biz Tekeli'yi biliyoruz. Tekeli'nin güzel insanlarını biliyoruz. Sizin içinizden çıkan, bu bölgenin evladı, sizin gibi Yörük bir kardeşiniz olarak her zaman yanınızda olduğumu biliyorsunuz. Sağ olun, var olun, sizler de her zaman benim yanımda oldunuz, verdiğiniz destekle, oylarınızla bu kardeşinize her fırsatta sahip çıktınız. 16 Nisan'da da bu büyük ülkeye, bu aziz vatana, bu topraklara, milli birlik ve beraberliğimize hep birlikte sahip çıkacağız. 16 Nisan'da sandıklardan çıkacak 'evet' tercihi, aziz milletimizin unutulmaz tarihi bir zaferi, Türkiye'nin yeniden dirilişi ve güveni olacaktır. Türkiye'nin ve Türk milletinin asırlardır devam eden bir beka mücadelesi var. Biz devletimizin bekası için, güçlü bir Türkiye için, hepimizin mutlu ve onurlu bir geleceği için 'evet' diyoruz. Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ve MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli bu anayasa değişiklik paketi için bir araya geldiğinde ilk ses nereden geldi, bir hatırlayalım. İlk ses, ilk tepki Kandil'den geldi. Kandil'in sözcüleri ne dedi, 'AK Parti ve MHP el ele vermiş, PKK'yı bitirecekler. Bu anayasa, PKK'yı bitirme operasyonudur' dedi. Değerli arkadaşlar, bunların feryadı boşa değil. Türkiye'nin tüm düşmanlarının 'hayır' cephesinin arkasında toplanması boşa değil. Biz sandıkta 'evet' oyu verecek olana da, 'hayır' oyu verecek olana da saygılıyız. Ancak 'hayır' oyu vermeyi düşünen vatandaşlarımız bunları görmeli ve iyi düşünmeli. PKK'nın, DAEŞ'in, FETÖ'nün, Türkiye düşmanı koronun karşı çıktığı bu anayasa değişikliğine milletimiz sahip çıkmalıdır ve çıkacaktır. 16 Nisan'da verdiğimiz 'evet' oylarıyla Türkiye'ye kurulmak istenen tüm oyunları, tüm kumpasları boşa çıkartacağız" şeklinde konuştu. Coşkulu kalabalık tarafından konuşması sık sık alkışlarla kesilen Kaya, mitingin ardından Tekeli'de bulunan kahvehaneleri dolaşarak vatandaşlarla sohbet etti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.