Dolar 32,4898
%-0.15
Euro 34,9653
%0.39
Altın 2.435,270
%0.5
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Kaya'dan serbest kürsü

AK Partili Kaya'dan serbest kürsü

TBMM'nin tatile girmesinin ardından ilçeleri dolaşmaya başlayan Kaya'nın önceki günkü durağı Menderes'in mahalleleri oldu. AK Partili Kaya'dan serbest kürsü

  • Ege Postası
  • 08.08.2017 - 09:30

Menderes Yeniköy, Çileme, Karakuyu ve Tekeli'de vatandaşlarla buluşan Kaya'ya, Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu ile AK Parti Menderes İlçe Başkanı Mehmet İmre de eşlik etti. Gittiği yerlerde "Serbest Kürsü" kuran Kaya, mikrofonu vatandaşlara vererek sorunlarını dinledi, taleplerini aldı. Aralarında kadınların, gençlerin, yaşlıların da bulunduğu Mendereslilerin taleplerini tek tek dinleyen Kaya, sık sık notlar alarak sorunların çözümü için girişimde bulunma sözü verdi. 

Hemşehri buluşmalarının ve "Serbest Kürsü" programının bölgedeki tüm ilçelerde devam edeceğini ifade eden Kaya, "AK Parti, sadece seçimden seçime değil, kurduğu iletişimle her daim vatandaşla yan yana oldu. Bizim yolumuz millete hizmet yolu. Biz her zaman milletimizin emrindeyiz. Biz bugüne kadar her zaman vatandaşlarımızın taleplerini dikkate aldık ve çalışmalarımızdaki yol haritamızı da bu doğrultuda belirledik. TBMM'nin tatile girmesini fırsat bilerek seçim bölgemizi karış karış geziyoruz. Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımızı dinliyor, bize iletilen bütün taleplerle ilgileniyoruz. Mikrofonu milletimize verdik, en büyük söz hakkı her zaman milletimizindir" dedi. 

KADINLARIN İSTEĞİNE JET ÇÖZÜM

Menderes Yeniköy'deki programda, kadınların mahallede bulunan parka spor aletleri konulması yönündeki taleplerine anında yanıt veren Kaya, yanında bulunan Belediye Başkanı Soylu'ya konuyu aktararak çözüm için ricada bulundu. Bunun üzerine Menderes Belediyesi ekipleri jet hızıyla harekete geçti. Kaya'nın Yeniköy'deki programı devam ederken kadınların spor yapabilmeleri için gerekli olan fitness aletleri parka monte edildi. Belediye Başkanı Soylu ile birlikte parkı ziyaret eden Kaya, bu sırada parkta bulunan çocuklarla da bir süre sohbet etti. Yeniköy'den sonra Çileme'ye, ardından da Karakuyu'ya geçen Kaya, buradaki programlarda da mikrofonu vatandaşlara vererek sorunları dinledi. 

MİLLETİN TERAZİSİ ASLA YANLIŞ TARTMAZ

Menderes'teki son programını Tekeli'de gerçekleştiren AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, meydanda toplanan kalabalıkla bir araya geldi. AK Parti'nin milletin sesi, Türkiye'nin partisi olduğunu belirten Kaya, milletin de kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmadığına dikkat çekti. Her zaman millete güvendiklerini ve başarıya bu şekilde ulaştıklarını hatırlatan Kaya, "Biz her zaman milletimizin istikametinde yürüyoruz. Türkiye'nin bütün imkan ve kaynaklarını vatandaşlarımız için kullanıyoruz, milletimizin refahı için çalışıyoruz. AK Parti hizmet yerine laf üreten, yatırım yerine laf kalabalığı yapan bir parti değildir. Birileri laf üretir, AK Parti hizmet üretir. AK Parti projeler ortaya koyar, yatırım yapar, ne söylediyse hayata geçirir. 15 yıldır yapamayacağımız hiçbir şeyi söylemedik. Söylediklerimizi de hayata geçirdik. İşte biz meydanlardayız, 'Serbest Kürsü' burada, mikrofon vatandaşımızda. Vatandaşımızı dinliyoruz, söylediklerinin başımızın üzerinde yeri var. Bugün Menderes'teyiz, yarın başka bir yerdeyiz. Meclis tatilde, biz seçim bölgemizdeyiz. Tüm ilçelerimize gideceğiz, mahallelerimizi dolaşacağız, meydanlarda vatandaşlarımızla kucaklaşacağız. Millet en büyük hakemdir, milletin terazisi asla yanlış tartmaz. Milletimizin istediği doğrultuda, çizdiği istikamette yürümeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.