Dolar 32,3244
%0.23
Euro 35,0705
%-0.15
Altın 2.282,260
%0.21
Bist-100 9,01
%2.29

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Kaya ve MHP'li Vural'dan ortak 'evet' mesaisi!

AK Partili Kaya ve MHP'li Vural'dan ortak 'evet' mesaisi!

Uzun sessizliğin ardından İzmir’de ilk kez geçen hafta, partinin pikniğinde görülen MHP İzmir Milletvekili Oktay Vural, referandum sürecinde sahanın etkili isimlerinden AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ile birlikte 'evet' çalışması yaptı. AK Partili Kaya ve MHP'li Vural'dan

  • Ege Postası
  • 07.04.2017 - 12:56

EGEPOSTASI – Referanduma sayılı günler kala, partilerin propaganda çalışmalarında da tempo yükselirken, İzmir’in Karabağlar İlçesi ilginç bir ‘Evet’ çalışmasına ev sahipliği yaptı.

16 Nisan'daki  anayasa değişikliği oylamasına yönelik 'evet' diyen AK Parti ve MHP'de, süreçte pek fazla yaşanmayan 'ortak alan çalışması'  İzmir'de gerçekleşti.

Karabağlar'da Genç Yıldız Spor Kulübü tarafından verilen davete AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ve MHP İzmir Milletvekili Oktay Vural birlikte katıldı. 

Uzun süren sessizliğini, geçen hafta parti pikniğine katılarak bozan Vural’ın, Kaya ile birlikte yürüttüğü ‘Evet’ çalışmasına, AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Kazım Erten ve MHP Karabağlar İlçe Başkanı İbrahim Uğur da eşlik etti.  Karabağlar Genç Yıldız Spor Kulübü'nün kahvaltısında birlik ve beraberlik mesajları verildi. Etkinliğe kalabalık bir davetli grubu katıldı.

Geçtiğimiz günlerde de Dikili'de alan çalışması yapan AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli'nin esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde MHP Dikili İlçe Başkanı da yer almıştı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.