Dolar 32,4442
%-0.13
Euro 34,7334
%-0.68
Altın 2.436,440
%0.01
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Kocabıyık'tan Altıok’a sert sözler

AK Partili Kocabıyık'tan Altıok’a sert sözler

AK Parti İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık, YAŞ kararlarını eleştiren CHP’li Zeynep Altıok için, “Bu CHP'li hatunun ben siyasette bir işe yaradığını görmedim. Babasının hatırına mezhep kontenjanından milletvekili yapıldı” dedi. AK Partili Kocabıyık'tan Altıok’a sert sözler

  • Ege Postası
  • 05.08.2017 - 16:36

İZMİR- AK Parti İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık, CHP İzmir Milletvekili Zeynep Altıok’un Yüksek Askeri Şura kararlarıyla ilgili açıklamasına, Twitter’dan yanıt verdi, sert sözler kullandı.

CHP’li Altıok’un, “Kara Kuvvetleri Komutanı olan Yaşar Güler’in kardeşi AKP’den milletvekili aday adayı olmuştu. AKP için liyakat değil sadakat önemli” şeklinde sözlerine cevap veren Kocabıyık, Altıok için, “CHP İzmir Milletvekili Zeynep Altıok başkalarının yakınlarıyla ilgileneceğine önce kendi evine baksın. Yeni HKK Hasan Küçükakyüz kimin yakın? HKK Hasan Küçükakyüz CHP Parti Meclisi Üyesi İdris Akyüz'ün amcaoğlu değil m? Zeynep hanım İdris Akyüz'ün attığı twiti görmemiş olabilir mi” diye sordu.

Kocabıyık, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Albaylıktan generalliğe terfi eden Mustafa Barut CHP Adana il Başkanı Ayhan Barut'un kardeşi değil m? Evet Zeynep Altıok, sizi dinliyoruz. Zeynep Altıok gibi TBMM üyesi olmuş birinin önemli görevlere gelmiş olan insanların yakınlarıyla uğraşması ne kadar basitlik! Bu CHP'li hatunun ben siyasette bir işe yaradığını görmedim. Elinde telefon dedikoduyla uğraşıyor. Aslında bu bir çağdaşlık sorunu. İnsanları yakınları üzerinden sıkıştırmaya çalışmak tam bir ilkellik. KKK Yaşar Paşa o mevkiye 40 sene savaşarak geldi. Zeynep Altıok ise merhum babasının hatırına mezhep kontenjanından Mv yapıldı. Herkes bilir. Türk silahlı Kuvvetlerinin atanmış tüm Komutanları bizim gurur duyduğumuz askerlerdir. Onlara selam olsun. Komutanlarımızın Meşru siyasetle uğraşan Yakınları varsa onları da özellikle tebrik ediyoruz. Ak Parti CHP fark etmez. Ne güzel, komutanların yakınları da Türkiye'nin Meşru partilerinde siyaset yapıyor. DHKP-C de teröristlik yapmıyorlar ya” ifadelerini kullandı.

İşte o tweetler: 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.