Dolar 32,3692
%0.16
Euro 34,9463
%-0.34
Altın 2.325,450
%0.22
Bist-100 9,09
%0.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Kocabıyık’tan Kocaoğlu'na grev salvosu

AK Partili Kocabıyık’tan Kocaoğlu'na grev salvosu

AK Parti İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık, İzmir'de 23’üncü gününde  sona eren vapur greviyle ilgili İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na yüklendi. Kocabıyık, “Aziz Bey bunu hep yapıyor. Bunu bir öfke iddiası olarak yapıyor” dedi. AK Partili Kocabıyık’tan Kocaoğlu'na grev salvosu:

  • Ege Postası
  • 04.08.2017 - 11:40

EGEPOSTASI – İzmir’de ulaşımda 23 günlük çileye yol açan İZDENİZ grevinin sona ermesinin ardından, yaşananları Egepostası’na değerlendiren AK Parti İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu eleştirdi.

Yaşananların İzmirlilere haksızlık olduğunu ifade eden Kocabıyık “Düşünebiliyor musunuz, bir şehir 23 gün ulaşımın en temel unsurlarından birinden yaralanamıyor ve bunun hiç bir maliyeti olmuyor. Bunun duygusal, siyasal maliyeti olmuyor. İzmirliler öğretilmiş çaresizliğe alıştırılıyor. Bunun doğuracağı sonuç şudur. Mesela laiklik karşıtı bir şey olur, İzmir buna refleks gösterir ya da hayat tarzı ile ilgili bir şey olur İzmir buna refleks gösterir, İzmir’i farklı yapan bunlar. İzmir’i İzmir yapan şeyler bunlar. Ancak İzmir'i İzmir yapan ne varsa hasara uğruyor” dedi.

İZMİR’İ İZMİR YAPAN NE VARSA HASARA UĞRUYOR

Özgürlükler, demokrasi ve çağdaşlık konusunda İzmirlinin tavrının ortada olduğunu vurgulayan Kocabıyık sözlerini şöyle sürdürdü:

“Son yaşanan vapur olayında İzmir’in duyarlılıkları törpüleniyor. Duyarlılık melekesini bozuyorlar. 23 gün şahsi kaprislerden dolayı, ulaşım engelleniyor, ulaşım kalitesi düşüyor ve bunun hiçbir sosyal, duygusal, siyasi maliyeti olmuyor. Bu böyle devam ettiği sürece, İzmir’in demokrasi konusunda, hayat tarzı, laiklik vs konularındaki duyarlıkları da yozlaşıyor. İzmir’i İzmir yapan ne varsa hasara uğruyor.

AZİZ BEY ÖFKE İDDİASIYLA YAPIYOR

İzmir’de sadece gemi kullanmak zorunda olan insanlar var. İnsanları bu haklarından mahrum etmeye kimsenin hakkı yok. Aziz bey bunu hep yapıyor. Bunu bir öfke iddiası olarak yapıyor. Uzlaşmayacak bir şey m? Diğer belediyelerde var, uzlaşıyorlar. Onlarda neden böyle bir şey olmuyor.

KAMU ZARARI VAR!

Batı’da böyle bir olay oluğunda orada basın hemen bu konuyu gündeme alır. Bu aksama ekonomiye ne kadar zarar verdi” diye sormaya başlarlar. Peki, bunun bir bedeli olmayacak mı diye sorarlar. Şimdi İzmir’de günlerdir çalışmayan vapurların bir bedeli olmayacak mı'”

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.