Dolar 32,5301
%-0.03
Euro 34,8776
%0.14
Altın 2.425,830
%0.11
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili meclis üyesi CHP'ye geçiyor

AK Partili meclis üyesi CHP'ye geçiyor

AK Parti Karabağlar Meclis üyesi İsmail Taş, partisinden istifa etti. Taş beraberindeki 300 kişiyle CHP'ye geçme kararı aldı. Taş için CHP rozet töreni gerçekleştirecek. Taş istifa gerekçesini " 'Hayır'cıyım ben " diyerek açıkladı. 'Hayır'cıyım dedi, AK Parti'den istifa etti...

  • Ege Postası
  • 23.03.2017 - 11:54

EGE POSTASI - Referandum sürecinde alanda partilerin 'evet'-'hayır' propagandası non-stop sürerken, İzmir'de AK Parti Karabağlar Teşkilatı'nda sürpriz bir gelişme yaşandı.

Yerel seçimlerde meclis üyesi seçilen İsmail Taş, partiden istifa etti. Taş, akşam saatlerinde düzenlenecek organziasyonla 300 kişiyle birlikte CHP'ye geçecek. Taş'a rozetini İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu takacak. Karabağlar'da Boydaş Düğün Salonu'nda gerçekleşecek katılım töreninde CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da yer alacak. 

Taş istifa gerekçesini şu sözlerle açıkladı;

"Hayır'cıyım ben. AK Parti içinde 'hayır'cı olan bir kesim var. Cesaret edip de böyle bir dönemde kendilerini belli etmiyor. Ben ve beraberimdeki arkadaşlarım anayasa değişikliğinin bazı maddelerinin tek adamlık sistemini getirdiğini düşünüyoruz.Tek adamlığa hayır dediğim için AK Parti'de siyaset yapmak istemiyorum. O nedenle CHP'ye geçiyorum. Hizmet veren belediyenin yanında yer almak istiyorum."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.