Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Sürekli: 'Biz eski Türkiye değiliz'

AK Partili Sürekli: 'Biz eski Türkiye değiliz'

Zayıf olmayı bu coğrafyanın kaldırmayacağını kaydeden Sürekli, "Biz, öyle parmak gösterip 'otur' dedikleri zamanki Türkiye değiliz” diye konuştu. AK Partili Sürekli'den üç ilçede referandum turu

  • Ege Postası
  • 14.04.2017 - 10:17

Referandum çalışmalarını Karşıyaka, Çiğli ve Bornova’da sürdüren AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, gün Karşıyaka Çarşı esnafıyla bir araya gelerek başladı. Buradaki programının ardından özel bir radyoya canlı yayın konuğu olarak katılan Sürekli anayasa değişikliğinin ülkeye kazandırdıkları hakkında bilgiler aktardı. Çiğli Organize Sanayi Bölgesi’nde bir demir fabrikasını ziyaret ederek çalışanlarla bir araya gelen Sürekli buradaki programını tamamlayarak Konak ilçesinde bulunan Balkan Göçmenleri Derneği’ni ziyaret etti. Daha sonra Bornova’ya geçerek STK, esnaf ve ev ziyaretlerine sürdüren Sürekli, Sağlık Sen 2 Nolu Şube’nin düzenlediği Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi bilgilendirme programına katılarak bilgi aktardı. Sürekli günün son programında Çiğli ilçe teşkilatıyla bir araya gelerek sandık çalışmalarını değerlendirdi.

"YENİ SİSTEM MİLLİ İRADEYİ HAKİM KILACAK"

Sağlık Sen’in organize ettiği programda anayasa değişikliği ile ilgili bilgilendirmede bulunan Sürekli, "Yeni sistem, artık Türkiye üzerinde oyun oynayanlara müsaade etmeyecek. Türkiye'nin hedeflerine ulaşmasını engellemeye çalışanlara müsaade etmeyecek, istikrar üretecek. Yeni sistem milli iradeyi, demokrasiyi hakim kılacak” diye konuştu.

Terörle mücadele güç ve kararlılığın önemine dikkat çeken Sürekli, Türkiye’nin güçlü ve kararlı bir millet olduğunu vurgulayarak; "Bugün güçlü ve kararlı bir hükümet var. Güçlü ve kararlı bir Başbakan var. Güçlü ve kararlı bir Cumhurbaşkanı var da bugün Türkiye terörle mücadele etmektedir. Kudretli ve kuvvetli bir şekilde mücadele etmektedir." diye konuştu.

“BİZ ESKİ TÜRKİYE DEĞİLİZ”

Sürekli, zayıf olmayı bu coğrafyanın kaldırmayacağını dile getirerek, "Bu coğrafya zayıflığı, güçsüzlüğü, çelimsizliği kaldırmaz ve bu coğrafya öyle diz çökmeyi kaldıramaz. Biz eski Türkiye değiliz, öyle parmak gösterip 'otur' dedikleri zamanki Türkiye değiliz. Biz bugün güçlü, kudretli ve kendi ayakları üzerinde durabilen bir Türkiye'yiz." dedi.

REFERANDUMDAN SONRA...

Türkiye’de kaliteli sağlık hizmetinin verildiğini belirten Sürekli, referandumdan sonra sağlık çalışanları ile geniş katılımlı bir toplantı yapacaklarını söyledi. Sürekli: "Bu hizmeti verenler sizlersiniz. Teşekkür ediyorum, sağ olun var olun. Yöneticisinden en alt kademedeki çalışanlarına kadar sağlık çalışanlarının haklarını vermek, sosyal ve özlük hakları ile ilgili iyileştirmek yapmak, sağlıkta şiddet konusunda mücadele etmek bizim öncelikli görevimizdir” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.