Dolar 32,3765
%0.18
Euro 34,9820
%-0.24
Altın 2.325,600
%0.22
Bist-100 9,07
%-0.12

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Sürekli ev ziyareti yapıyor, iftara katılıyor, kurdele kesiyor

AK Partili Sürekli ev ziyareti yapıyor, iftara katılıyor, kurdele kesiyor

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, referandumdan sonra yeni bir süreç başladığına dikkat çekerek, “Önümüzdeki günlerde, hükümetimiz ve Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, gelecek 180 günlük eylem planını milletimizle paylaşacağız” dedi. Ev ziyareti yapıyor, iftara katılıyor, kurdele kesiyor

  • Ege Postası
  • 12.06.2017 - 15:14

Çalışmalarını ve ilçe ziyaretlerini sürdüren Sürekli, Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde açılışlar gerçekleştirdi. Sürekli  aynı hastanenin yapımı tamamlanan Yıkıkkemer Semt Polikliniğinin açılışını yaptı ve AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Üniversiteler Komisyonunun iftarın da misafirleri oldu.

Sürekli hafta sonu  Çiğli, Menemen ve Bergama teşkilatlarıyla bir araya geldi. Ev ve Esnaf ziyaretlerinde bulunan Sürekli, Türk siyasetinde  AK Parti'nin 15 yılda çıtayı en yükseğe taşıdıklarına işaret ederek, şunları kaydetti:

"Bizim ufkumuz, milletimizin aydınlık ufkudur. Her vatandaşımız şundan emin olsun; bundan sonra da milletimizin çizdiği yoldan zerre kadar sapmayacağız. Gelinen noktada Türkiye, geleceği için son derece önemli bir kavşaktan alnının akıyla dönmüştür. Önümüzdeki günlerde, hükümetimiz ve Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, gelecek 180 günlük eylem planını milletimizle paylaşacağız. Yeni bir demokratik hamle, kalkınma hamlesi kapımızda. Hiç kimse rehavete kapılmasın ve herkes yeni sürece hazır olsun. Bu süreçte milletimizin ortak iradesi doğrultusunda her alanda ileri adımlar atmaya, demokrasi standardımızı daha da yükseltmeye kararlılıkla devam edeceğiz.

Vatandaşların huzuru için öncelikli olarak sınırları daha güvenli hale geldiğine  işaret eden Sürekli, "Alınan  tedbirler sayesinde sınırlarımız dışından ülkemize gelen terör unsurlarının sayısında önemli bir azalma gözlemlenmektedir. Doğu ve Güneydoğu bölgelerinde kış ayı boyunca sürdürülen  operasyonlarda bölücü terör örgütüne ağır bir darbe indirildi" diye konuştu.

15 Temmuz süreciyle ilgili Şu anda 27 ilde 132 davanın açıldığını, duruşmaların devam ettiğini vurgulayan Sürekli şunları söyledi:

Duruşmalarda sanıklar bir tiyatro sergiliyor. Sanki onların dünyadan haberi yokmuş, bu darbeyi başka bir ülkeden gelip yapmış gitmişler ya da yapmaya çalışmışlar. Ne yaparsa yapsınlar hangi yalana başvururlarsa vursunlar o uçakları alıp Gazi Meclisin üzerine bomba yağdıranlar, Gölbaşı Özel Harekatta 53 polisimizi şehit edenler, Türksat'ı basıp oradaki kardeşlerimizi şehit edenler, Genelkurmaydaki vatandaşlarımızın üzerlerine mermi yağdıranlar, Şehitler Köprüsü'nde insanları gözünü kırpmadan öldürenler... Mutlaka ama mutlaka hesabını verecekler." 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.