Dolar 32,5071
%0.3
Euro 34,5844
%0.26
Altın 2.493,040
%0.4
Bist-100 9.548,00
%-1.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Turan: CHP yüzde 25 alır

AK Partili Turan: CHP yüzde 25 alır

CHP’nin oyunun 1 puan bile artmadığını öne süren AK Partili Turan, “Hâlâ korku pompalayarak milletten destek alacaklarını zannediyorlar” dedi.

  • Ege Postası
  • 02.08.2017 - 06:28

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, partisinin Lapseki İlçe Başkanlığını ziyaretinde yaptığı konuşmada CHP’ye yüklendi. CHP’nin referandumdaki yüzde 48,6’lık “Hayır” oranını kendi hanesine yazmaması gerektiğine işaret eden Turan, şöyle devam etti:

“Referandumdaki ‘Hayır’ oyları onları heyecanlandırıyor. Zannediyorlar ki bu puan onların başarısı. Halbuki 90 yıldır her şeye ‘Hayır’ diyorlar ama hâlâ var olan oylarını bir puan artıramadılar. 15 yıldır tek başına iktidar olan bir parti karşısında ana muhalefet partisi bir puan bile oylarını artırmaz m? O ‘Hayır’ oylarını kendilerine yazmasınlar. Bizler, milletimizden zor bir iş talep ettik. Derdimizi yeteri kadar anlatamadık. O yüzden yüzde 48,6 ‘Hayır’ çıktı. Eğer biz derdimizi daha iyi anlatabilsek, sistemin getirilerini daha net bir şekilde milletimizin önüne sunabilseydik, ‘Evet’ oyları çok daha yüksek çıkacaktı.”

Turan, CHP’nin hiçbir şey üretmediğini, yarın seçim yapılsa yine aynı oyu alacağını iddia ederek, “Yarın seçim yapılsa CHP yine yüzde 25 alacak. Tek bir puan bile artıramayacaklar. Hâlâ korku pompalayarak milletten destek alacaklarını zannediyorlar. Ama bu millet korkuya oy vermez. Bu millet hizmet üretene, iş yapana oy verir” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.