Dolar 32,3462
%0.3
Euro 35,1024
%-0.05
Altın 2.309,340
%1.4
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili vekilden şehir hastanesi açıklaması

AK Partili vekilden şehir hastanesi açıklaması

Şehir hastanelerinin ücretli olacağı söylentisine yanıt veren Sürekli, "Böyle birşey yok. Amacımız, şehir hastaneleri aracılığı ile Türkiye'yi bir sağlık merkezi haline getirmek" dedi.

  • Ege Postası
  • 15.09.2017 - 12:01

"DÜNYAYA HİZMET ÜRETECEĞİZ"

"YERLİLEŞME EN BÜYÜK HEDEFİMİZ"

 

Vatandaşın nabzını tutmaya devam eden AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Bayraklı'da vatandaşlarla bir araya geldi. Sevgiyolu'nda vatandaşlar ve esnafla tek tek sohbet eden Sürekli, hükümetin sağlık yatırımları hakkında bilgiler aktardı. Talepleri not alarak takipçisi olacaklarının altını çizen Sürekli daha sonra taziye ziyaretleriyle programını sürdürdü. Çaymahalle ve Nafiz Gürman Mahallelerinde ev, taziye ve esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Sürekli'ye İlçe Başkanı Av. Özgür Hızal ve meclis üyeleri de eşlik etti.

DÜNYAYA HİZMET ÜRETECEĞİZ

Son ataması yapılan ve işbaşı yapmak için bekleyen 12 bin 500 sözleşmeli sağlık personeli için güvenlik soruşturmalarının devam ettiğini ifade eden Sürekli, “İşlemlerin tamamlanmasının ardından 12 bin 500 personel, sağlık hizmetlerindeki görevlerine başlayacak. En üst seviyede kaliteli hizmetlerin verileceği hastaneler yapmaya hızla devam ediyoruz. Daha geçtiğimiz günlerde Torbalı Devlet Hastanesini Sayın Başbakanımızın teşrifleriyle hizmete açtık. Şu ana kadar açılan ve açılacak olan şehir hastanelerinin paralı olacağı söylentileri geliyor. Böyle birşey yok. Devlet hastanelerindeki prosedür neyse bu hastanelerden de aynı prosedürler olacak. Amacımız, şehir hastaneleri aracılığı ile Türkiye'yi bir sağlık merkezi haline getirmek. Bu hastaneler sayesinde sadece ülkemize değil, bölgeye ve hatta dünyaya hizmetler üreteceğiz” diye konuştu.

YERLİLEŞME EN BÜYÜK HEDEFİMİZ

Sağlıkta yerlileşme hakkında konuşan Sürekli, “Hükümetimizin yerlileştirme konusunda büyük bir kararlılığı mevcut. Üreticilere, ‘Gelin bu ürünleri Türkiye'de üretin, biz de sizden şu kadar cihazı alacağız’ dedik. Bu konuda bakanlığımız bazı şirketlerle görüşmelerini sürdürüyor. Çalışmalarımız sadece tıbbi cihaz ve aletler için değil. İlaçta da yerlileşme çok önemli bir konu. İlaç takip sistemini kullanan nadir ülkelerden biriyiz. Bu süreçte yerlileşme bizim en büyük hedefimiz” dedi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.