Dolar 32,5135
%-0.08
Euro 34,9664
%0.4
Altın 2.435,500
%0.51
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Yıldırım'dan ev ziyaretinde bozkurt işareti

AK Partili Yıldırım'dan ev ziyaretinde bozkurt işareti

Başbakan Binali Yıldırım'ın çok konuşulan bozkurt işareti sonrası İzmir'de AK Parti'nin Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım'dan da bozkurt işareti geldi.  Başbakan Yıldırım'dan sonra

  • Ege Postası
  • 24.02.2017 - 12:19

EGE POSTASI - Başbakan Binali Yıldırım'ın AK Parti grup toplantısını takip eden ülkücüleri selamlamak adına  bozkurt işareti yapması çok konuşulmuştu. Bir bozkurt işareti de AK Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım'dan geldi. 

Referandum kapsamında alan çalışmalaırnı sürdüren ve ev ziyaretleri yapan Yıldırım, Gültepe/Saygı Mahallesi'nde Acun ailesine konuk oldu. Yıldırım, ziyarette bozkurt işareti yaptığı fotoğrafını sosyal medyadan, " Gültepe/Saygı Mahallesi'nden Acun ailesinin ev sohbeti davetine seve seve #Evet dedik. Vatan/millet sevdalısı ev sahibi ülkücü kardeşimiz İlyas Acun, halk oylaması mesajını pastayla verdi. Tam Bağımsız Türkiye İçin kararımız Evet" mesajıyla paylaştı. 

Evde bulunan vatandaşların bazılarının da özellikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mitinglerde yaptığı Rabia işaretini yapmaları dikkat çekti.

Başbakan Binali Yıldırım, partisinin grup toplantısında yaptığı ''bozkurt işareti'' için, "Herkesin işaretini yaparız. Türkiye'nin bütün renkleri bizim için aynıdır. 80 milyonu kucaklayacağız derken, bunda tek istisna olan terör örgütleridir" demişti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.