Dolar 32,3754
%0.18
Euro 34,9999
%-0.19
Altın 2.325,980
%0.24
Bist-100 9,09
%0.09

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Yılmaz: CHP algı yaratıyor!

AK Partili Yılmaz: CHP algı yaratıyor!

Menemen Kaymakamı Gülihsan Yiğit’in CHP'liler tarafından sosyal medyada kullanılan görsele yönelik savcılığa suç duyurusunda bulunması gündeme oturdu. AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Adnan Yılmaz, CHP'lilerin Kaymakam Yiğit ve AK Parti ile ilgili yanlış algı yarattığını öne sürdü. Kaymakamın yargıya taşıdığı görsel gündeme oturdu

  • Ege Postası
  • 21.07.2017 - 10:38

EGE POSTASI - Menemen Emiralem’de Aralık 2016’daki tören sırasında AK Parti İlçe Başkanı Mithat Çetin konuşma yaparken, Menemen Kaymakamı Gülihsan Yiğit’in ayakta elleri bağlı şekilde duran fotoğrafının üzerine CHP'liler,  Yiğit'i konuşturur şekilde "Emrinize amadeyim" ifadesini yazdı.

CHP'li Taklak hakkında suç duyurusu

Fotoğrafın altına da büyük puntoyla "Vah vah vah ki ne vah" yazıldı.  Hazırlanan görsel CHP Menemen İlçe Başkanlığı'nın çeşitli sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. 

CHP'lilerin Kaymakam Gülihsan Yiğit ile ilgili paylaştığı görsel, adliyeye taşındı.

CHP'nin sosyal medya sayfalarından yayınlanan ve Menemen Kaymakamı Yiğit'i hedef alan görsel ile ilgili Yiğit hakaret iddiasıyla, paylaşımı yapana da, beğenene de suç duyurusunda bulundu.

İlk olarak CHP Menemen İlçe Başkanı Hürol Taklak ifadeye çağrıldı. Kaymakam'ın suç duyurusunda bulunması üzerine CHP'lilerden tepki yükseldi. 

Ege Postası'nın gündeme getirdiği haber ve gazeteci Mithat Umutoğulları'nın konuyu köşesine taşıması sonrası AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Adnan Yılmaz'dan açıklama geldi.

KISA SÜRE AYAKTA DİNLEDİ

Fotoğraf karesinin çekildiği törende yer alan Yılmaz, Ege Postası’na yaptığı açıklamada şunları söyledi;

"O gün orada otistik çocuklar ile ilgili bir program vardı, Menemen Kaymakamımız sahneye davet edildi. Kendisine plaket takdim edilecekti. O arada ilçe başkanımız Kaymakam beyi yaptığı güzel hizmetlerinin bir bölümünü salonda olan konuklarla paylaştı. O arada sayın Kaymakam Bey kısa bir süre ilçe başkanımızın kendisi ile ilgili anlattıklarını ayakta dinledi. Ve daha sonra plaket takdim edildi ve Kaymakam Bey sahneden indi. Olay bundan ibarettir. Ancak, bu konuyu CHP’liler kötü niyetli kullandı. Sosyal medyada Kaymakam bey ve partimiz ile ilgili yanlış algı yarattılar. Kaymakam Bey de kendisine hakeret olması nedeniyle yargıya başvurdu."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.