Dolar 32,5114
%-0.09
Euro 34,9486
%0.34
Altın 2.436,150
%0.54
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Akpınar'dan alkışlanacak hareket

Akpınar'dan alkışlanacak hareket

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun delege seçimlerine belediye başkanlarının müdahale etmemesi yönündeki talimatını İzmir'de yerine getiren isim oldu.  Sandık başında tarafsızlık ilanı

  • Ege Postası
  • 01.10.2017 - 12:32

HALİDE DEMİR POLATLI / EGEPOSTASI- Sabah saatlerinde pankart kriziyle başlayan Karşıyaka Yalı Mahallesi delege seçimlerinde belediye başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ın seçimin yapıldığı sandık başına gelmesiyle ortam yumuşadı. Başkan Akpınar, herkesi şaşırtan birşey yaptı. Birlik ve beraberlik mesajı verip, oy kullanmadan sandık başından ayrıldı. 

Başkan Akpınar, sabah saatlerinde pankart krizinin yaşandığı, Beyaz ve Mavi listenin yarıştığı Yalı Mahallesi'nde sandık başına geldi. Burada birlik ve beraberlik mesajı veren ve kısa bir konuşma yapan Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar, Mavi listenin de Beyaz listenin de kendisi için eşit olduğunu belirterek, tarafsızlığını göstermek amacıyla oy kullanmadan gitti. 

Akpınar, "Ne mavi liste benimdir ne beyaz liste benimdir' diyerek sözlerine şöyle devam etti: 

"İki listede de adım var. Birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. İşte demokrasi de budur. Her iki listeye adımı yazan partili arkadaşlarıma teşekkür ederim. Mavi liste de benim, beyaz liste de benim. Benim oyum her iki listeye."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.