Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Akpınar'dan sosyal medyada 'Arena' mesajı

Akpınar'dan sosyal medyada 'Arena' mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'Arena' isminin statlardan kaldıracağını açıklamasının ardından Karşıyaka Belediye Başkanı CHP'li Hüseyin Mutlu Akpınar sosyal medya hesabından mesaj gibi bir paylaşımda bulundu.  Cumhurbaşkanı statlardan Arena isminin kaldırılacağını açıkladı

  • Ege Postası
  • 26.05.2017 - 19:01

EGEPOSTASI- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan statlarda yer alan 'Arena' isminin kaldırılacağını Bakan'a verdiği talimatla duyurdu Erdoğan ''Arena isimlerini statlardan kaldıracağız. Bizim dilimizde böyle bir şey yok karşıyız''dedi.

Karşıyaka Çiçek Festivali'nde anıt çıkışı  

Geçtiğimiz yıl meclis kararıyla Karşıyaka Arena'nın ismini 'Mustafa Kemal Atatürk' diye değiştiren Karşıyaka Belediye Başkanı CHP'li Hüseyin Mutlu Akpınar sosyal medyadan mesaj gibi bir çağrıda bulundu. Akpınar arena ismini geçtiğimiz yıl kaldırdıklarını hatırlattı tüm arenaların isimlerinin Mustafa Kemal Atatürk olması temennisinde bulundu. 

Akpınar mesajında şu ifadeleri kullandı;

"Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arena isminin statlardan kaldırılması için talimat vermiş. Ne mutlu bize ki, Karşıyakamızda bu uygulamayı bir yıl önce hayata geçirdik. Arena’nın adını Mustafa Kemal Atatürk yaptık. Söylediğim ve inanarak hayata geçirdiğim bir duruşun bugün gündemi belirlemesi büyük onur. Türkiye’deki tüm arenaların Mustafa Kemal Atatürk olması dileğiyle.."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.