Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Akpınar'ın zor anları

Akpınar'ın zor anları

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir il eski başkanvekili Zikri Dursun'un cenaze töreninde oldukça üzgün olduğu görülen Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ı yanında olan İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sırrı Aydoğan teselli etti.  Başkan Vekili Aydoğan teselli etti

  • Ege Postası
  • 20.09.2017 - 12:20

EGEPOSTASI - CHP İzmir İl Eski Başkanvekili Zikri Dursun, bugün gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlanırken, cenaze törenine çok sayıda partili katıldı. Törene katılanlardan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, partisinde birlikte mücadele verdiği, zaman zaman rakibi de olan, ancak nezaketi hiçbir zaman elden bırakmadığını belirttiği Zikri Dursun'un ani kaybının kendisini çok etkilediğini ve üzdüğünü belirtti. 

Törende oldukça üzgün olduğu görülen Başkan Akpınar, tören boyunca üzüntüsünü gizleyemedi. İlçe seçimleri, kongreler başta olmak üzere parti içi yarışta da partisinin yürüttüğü eylem ve etkinliklerde de sürekli beraber olduğu Zikri Dursun'u çok sevdiğini belirten Akpınar'ı törendeki zor anlarında İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sırrı Aydoğan teselli etti. 

NEZAKETİ HİÇ ELDEN BIRAKMADI 

Zikri Dursun ile Hüseyin Mutlu Akpınar’ın yolu ilk kez, Konak ilçe seçimlerinde kesişti. Zikri Dursun, seçimde, ilçe başkan adayı olan Akpınar’ı değil, diğer listeyi destekledi. Akpınar kaybetti, ancak onu kongre konuşmasında en çok alkışlayan da yine Zikri Dursun oldu. Dursun Akpınar’a dönerek, “Eğer insanlar adaletli bir şekilde dursaydı sen kazanırdın. Ama gönlüm senle, yolun açık olsun” dedi. Nezaketi hiç bırakmadı. İlişkileri hep iyi oldu.

Akpınar ve Dursun, 2004 kongresinde ise beş oyla kazandıkları il kongresinde aynı ekipte yer aldı. Egepostası'na konuşan Başkan Akpınar, bu dönemi ise şöyle anlattı:

“En son 2004-05 kongresinde beş oyla kazandığımız kongrede aynı yönetimdeydik. Ben en çok oyu alıp yönetime girince herkes benim il sekreteri olacağımı beklemişti. Ama Zikri çok hevesliydi buna. Seçim olacağı gün bana telefon açtı, 'Ya birader aday olacak mısın'' dedi. Ben de ona 'Benim adayım sensin’ dedim. O il sekreteri oldu. Böyle de güzel bir anımız var.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.