Dolar 32,3624
%0.14
Euro 34,9794
%-0.24
Altın 2.325,770
%0.23
Bist-100 9,11
%0.28

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Akpınar işçilerle kucaklaştı

Akpınar işçilerle kucaklaştı

İşçiden ve emekten yana ürettiği hizmetlerle dikkat çeken Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, çalışanlarıyla ‘Birlik ve Dayanışma’ toplantısında buluştu. Belediye İş Sendikası Genel Başkanı Nihat Yurdakul’un da yer aldığı etkinliğe, bine yakın belediye çalışanı katıldı. "Haktan ve alın terinden yana tavrımızı sürdüreceğiz"

  • Ege Postası
  • 07.04.2017 - 10:33

Karşıyaka Belediyesi Deniz Baykal Kültür Merkezi’nde gerçekleşen ‘Birlik ve Dayanışma’ etkinliğine, Başkan Akpınar’ın yanı sıra, Belediye İş Sendikası Genel Başkanı Nihat Yurdakul, sendika yöneticileri ile bine yakın belediye işçisi katıldı. Emekten ve alın terinden yana hayata geçirdiği çalışmaları anlatan Başkan Akpınar, alkış ve tezahüratlarla karşılandı. Yerel seçimlerin 3’üncü yıl dönümü nedeniyle, işçilerle birlikte pasta kesildi.

“MAAŞLARI ARTIRDIK, İŞ BARIŞINI SAĞLADIK”

Karşıyaka   Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Görevimizde dolu dolu 3 yılı geride bıraktık. Biz kent halkının yaşamını kolaylaştırmak için çalışıyoruz. Hangi siyasi görüşten olursak olalım bizim için en önemli şey; insanımızın belediyeden aldığı hizmetin en üst seviyede olmasıdır. Halkın vermiş olduğu vergiyi, maksimum düzeyde hizmet olarak halka geri döndürüyoruz. Bunun hakkını, hukukunu, adaletini sağlamakla yükümlüyüz. 3 yılda, işçi maaşlarında önemli artışlar yaptık, iş barışını sağladık. Ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Cumhuriyet değerlerini korumaya, Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkmaya sonsuza kadar devam edeceğiz” dedi.

AKPINAR’A TEŞEKKÜR 

Belediye İş Sendikası Genel Başkanı Nihat Yurdakul “Karşıyaka Belediye Başkanımıza, işçisine- emekçisine verdiği destekler için, emekten ve haktan yana olduğu için şükranlarımızı sunuyoruz. Bütün mücadelemiz, demokratik Cumhuriyetimizi yaşatmak için, eğitimli ve örgütlü bir toplum içindir. Bunun için ülkemizin bu sıkıntılı günlerinde açık bir tavır koyuyor, parlamenter sistemin ortadan kalkmasına, örgütlü mücadelenin risk altına girmesine hayır diyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.