Dolar 32,5184
%-0.09
Euro 34,8007
%-0.19
Altın 2.426,810
%-0.14
Bist-100 9.719,00
%0.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Akpınar: 'Yerel yönetimler by-pass ediliyor'

Akpınar: 'Yerel yönetimler by-pass ediliyor'

Mavişehir’de site yöneticileri ve bölge sakinleri ile buluşan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, hem yapılan hizmetleri anlattı hem de talep ve önerileri dinledi. Akpınar Mavişehir'de hizmetlerini anlattı, isyan etti:

  • Ege Postası
  • 09.04.2017 - 09:32

Mavişehir’deki Albatros Sitesi’nin içindeki kafeteryada gerçekleşen buluşmaya, ev sahipliği yapan Albatros Blokları Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Üretmen, Belediye Meclis Üyeleri, 200’e yakın blok ve site yöneticisi ile vatandaşlar katıldı. Karşıyaka Belediyesi’nin bölgede yaptığı yatırım ve hizmetleri anlatan Başkan Akpınar, öneri ve talepleri dinledi, yapılacakları sıraladı. Eksikler, belediye bürokratlarınca not edildi.

YEREL YÖNETİMLER BY-PASS EDİLİYOR

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Ben hesap verebilen, şeffaf belediyecilik anlayışını benimseyen bir belediye başkanıyım. Yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı değerlendirmek için sizin yanınızdayım. Bu bölge İzmir’in en prestijli ve en aydın insanlarının yaşadığı bir bölge. Son dönemde artan inşaat çalışmaları nedeniyle yaşanan sıkıntıların farkındayız. Çözmek için var gücümüzle çalışıyoruz ancak ne yazık ki bu konuda yerel yönetimler By-Pass edilmiş durumda. Belediyeleri aşan ve bakanlık kanalıyla yaşanan sorunları en aza indirmek için kararlılığımızı sürdüreceğiz” dedi.

CUMHURİYET KAZANIMLARINI KORUYACAĞIZ”

Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğini söyleyen Başkan Akpınar “Yerel yönetimleri güçlendirecek yasa tasarısını beklerken, referandum ile karşı karşıya kaldık. Tüm zorlukları aşacağımızdan ve toplumsal dayanışmamızı, birlik ve beraberliğimizi yeniden sağlayacağımızdan eminiz. Buna her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Cumhuriyeti, demokrasiyi ve Atatürk kazanımlarını sonsuza dek koruyacağımıza söz veriyoruz” diye konuştu.  

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.