Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Akşener’den Erdoğan’a: Hiçbir yer bulamazsak…

Akşener’den Erdoğan’a: Hiçbir yer bulamazsak…

Ankara’da 25 Ekim’de partinin isminin açıklanacağı tören için bir otelle yaptıkları ön sözleşmenin iptal edildiğini söyleyen Akşener, “Korkunun ecele faydası yok” dedi...

  • Ege Postası
  • 01.10.2017 - 13:01

Meral Akşener kurma aşamasında olduğu partisinin Ankara Çankaya Mustafa Kemal Mahallesi'nde genel merkezi olarak kullanacakları binada dün incelemelerde bulundu. İnşaat halinde olan dört katlı binada devam eden çalışmalar hakkında bilgi alan Akşener'e Koray Aydın, Ümit Özdağ ve çok sayıda kişi eşlik etti. Binayı baret takarak dolaşan Akşener burada yaptığı açıklamada, 25 Ekim'de partinin isminin açıklanacağı tören için Marriott Hotel'le daha önce ön anlaşma yaptıklarını ancak anlaşmanın iptal edildiğini açıkladı. Akşener şunları söyledi:

“BİR EL YOLUMUZU TIKIYOR”

Arkadaşlarımız resmi sözleşmeyi yapmak için gitti. Otelin sahipleri vazgeçtiklerini bildirdi. Bir el partimizin bütün yollarını tıkamak için elinden geleni yapıyor.
Ben bu bilgiyi alınca yıllar evveline gittim. Hatırlarsanız, sayın Recep Tayyip Erdoğan partisini kurarken o günün güçlüleri karşısında bu kadar zorluk yaşamamıştı. Kendisine ‘Muhtar olamaz' diyenleri bu millet mahcup etti. Önce partisinin başkanı, sonra başbakan, sonra da cumhurbaşkanı oldu.

“BARİYERLERİ YIKACAĞIZ”

Tarih tekerrürden ibadetmiş. Dün benzeri konularla karşı karşıya kalan Erdoğan'ın bugün çok daha şiddetli bir biçimde bizim partimize karşı bazı yolları tıkadığını gözlemlemiş oluyoruz. Milletimiz bizim için bu bariyerleri yıkıp geçecektir.
Biz 25'inde partimizi kuruyoruz. Hiçbir yer bulamazsak gerekirse çadır kuracağız, partimizi mutlaka ayın 25'inde milletimizle buluşturacağız. Hodri meydan. Halep oradaysa arşın burada…

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.