Dolar 32,3193
%0.21
Euro 35,0844
%-0.11
Altın 2.301,270
%1.04
Bist-100 9,07
%2.99

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Akşener,'Korkunun ecele faydası yok

Akşener,'Korkunun ecele faydası yok

Yeni parti kurma hazırlıklarını sürdüren Meral Akşener, A takımı ile birlikte yeni partisinin Genel Merkezinde inceleme yaptı. Akşener, tadilat çalışmaları devam eden genel merkez binasını, baret takarak dolaştı. 25 Ekim için anlaştıkları otelin bundan caydığını hatırlatan Akşener " Korkunun ecele faydası yok. Yolumuzdan dönmeyiz. Biz 25 Ekim’de partiyi kuruyoruz. Gerekirse çadır kuracağız partiyi milletle buluşturacağız” dedi.

  • Ege Postası
  • 30.09.2017 - 15:14

Meral Akşener burada yaptığı açıklamada, partisinin kuruluşu nedeniyle, Ankara Marriott Otel'de düzenlemeyi planladıkları etkinliği de ‘'mecburen'' iptal ettiklerini açıkladı.

“GEREKİRSE ÇADIR KURARIZ”

25 Ekim’de yapılacak kuruluş töreni için otelle ön anlaşma yaptıklarını belirten Akşener ‘'Ancak otel yönetimi daha sonra bu anlaşmadan vazgeçti. Bir el partimizi engellemek için elinden geleni yapıyor'' dedi.

Akşener sözlerini şöyle sürdürdü: ‘'Tarih tekerrürden ibaretmiş. Dün benzeri durumlarla karşı karşıya kalan Erdoğan’ın, bugün parti yolunu tıkamasına yol açtığını gözlemlemiş durumdayız. Milletle birlikte bariyerleri yıkıp geçeceğiz. Korkunun ecele faydası yok. Yolumuzdan dönmeyiz. Biz 25 Ekim'de partiyi kuruyoruz. Gerekirse çadır kuracağız partiyi milletle buluşturacağız”(sözcü)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.