Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Alaattin Yüksel'den vekillere düzeltme SMS'i

Alaattin Yüksel'den vekillere düzeltme SMS'i

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun 2019'a yönelik 'veda' iması taşıyan sözlerini yorumlayan CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel'in Kocaoğlu'nun partinin milletvekillerinden daha fazla çalıştığına yönelik sözleri tartışma yarattı. Yüksel'in yorumu çeşitli basın organlarında yer alırken, Yüksel vekillere SMS attı. Yüksel mesajında sözlerinin çarpıtıldığını iddia etti. Alaattin Yüksel'in o değerlendirmesi tartışma yarattı

  • Ege Postası
  • 31.03.2016 - 19:20
EGE POSTASI - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Aziz Kocaoğlu'nun EGİAD'ın toplantısında “Zirvede bırakmak gerek” diyerek 2019 için aday olmayacağını ima etmesi kent ve parti kamuoyunda gündeme oturmuştu.

Kocaoğlu'nun sözlerini yorumlayan CHP İzmir İl Başkanı Alaaattin Yüksel'in, Kocaoğlu'nun 13 vekilden daha fazla çalıştığını ifade etmesi tartışma yarattı.

SMS ATTI
Yüksel'in yorumu çeşitli basın organlarında yer alırken, Yüksel vekillere sözlerinin çarpıtıldığını ifade ettiği SMS attı.

Yüksel'in vekillere attığı mesajda şu ifadeler yer aldı;
“Sayın Milletvekilim… Yandaş yayın organı Yeni Asır Gazetesi’nin bugünkü sayısında şahsımın bu dönem ki milletvekillerimize söylenmiş gibi aktarılan sözleri tam bir çarpıtma ve aldatmacadır. Bu sözün doğrusu “Büyükşehir Belediye Başkanımız benim dönemimdeki milletvekillerimizden bile çok daha fazla koşturmuştur, çünkü konumu da onu gerektirmektedir" şeklinde olmasına rağmen, yandaşlar, bu sözü islerine geldiği gibi değiştirmişlerdir. Her şeye rağmen kastını aşan bir cümle olduysa kendi dönemimdeki milletvekili arkadaşlarımdan da özür dilerim.” 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.