Dolar 32,3738
%0.17
Euro 34,9828
%-0.23
Altın 2.326,130
%0.25
Bist-100 9,09
%0.08

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Alaçatı Ot Festivali'nde klasik müzik keyfi

Alaçatı Ot Festivali'nde klasik müzik keyfi

İzmir'in Çeşme ilçesinde, Belediyenin düzenlediği 8. Alaçatı Ot Festivali'nin ilk günü, klasik müzik eşliğinde verilen kokteyl ile sona erdi.

  • Ege Postası
  • 07.04.2017 - 09:44

Tiyatro oyuncusu Doğa Rutkay'ın da ortağı olduğu Cin Bar'da gerçekleştirilen kokteyle, Çeşme Kaymakamı Hacı Mehmet Kara, CHP'li Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, Çeşme İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Yılmazer, Çeşme İlçe Jandarma Komutan Vekili Teğmen Ahmet Çalışkan, Çeşme İlçe Turizm Müdürü Talat Cengiz, belediye meclis üyeleri ile Yunanistan Sakız Adası'ndan Ot Festivali'ne konuk olarak gelen Sakız Belediyesi Turizm Departmanı Müdürü Rena Pagoudi Damigou ve Sakız Adası Gümrük yetkilisi Semira Charokopou katıldı.

Alaçatı Ot Festivali renkli görüntülerle başladı

Alaçatı'nın, son dönemlerde adından en çok söz ettiren Hacı Memiş bölgesindeki bara dönüştürülen tarihi taş evlerinden olan Cin Bar'ın bahçesinde gerçekleştirilen kokteylde, Dokuz Eylül Üniversitesi Konservatuvarı öğrencilerinin çaldığı klasik müzik ise, katılanların beğenisini topladı. 

Festival kokteyli, konukların uzun süren sohbetlerinin ardından sona erdi.

Alaçatı adı gibi marka değer haline gelerek adından çok söz ettiren Alaçatı Ot Festivali'nin ikinci günü, renkli görüntülere sahne olması beklenen ve saat 13.00'de gerçekleştirilecek Festival Korteji Yürüyüşü, uygulama bahçesi ziyareti, yemek atölyeleri ve söyleşiler ile devam edecek. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.