Dolar 32,3696
%0.16
Euro 34,9642
%-0.29
Altın 2.324,720
%0.19
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aldatan kocadan korkunç intikam!

Aldatan kocadan korkunç intikam!

Konya’da S.M., 10 yıllık kocası Ş.M.’nin kendisini aldattığı iddiasıyla içtiği çaya uyku ilacı koydu. Derin uykuya dalan kocasının makatına sandalye bacağıyla cinsel saldırıda bulundu. Koca Ş.M. yoğun bakımda

  • Ege Postası
  • 02.07.2017 - 09:49

Konya’nın Selçuklu İlçesi’nde yaşayan S.M. (34) iddiaya göre kendisini sürekli aldatan 10 yıllık kocası Ş.M.’den intikam almayı kafasına koydu. S.M. iddialara göre, geçen hafta eşinin içtiği çaya uyku ilacı kattı.

Habertürk'ten Zafer Samancı'nın haberine göre söz konusu kadın, önceden hazırladığı sandalye bacağıyla derin uykuya dalan eşine cinsel saldırıda bulundu.

S.M. daha sonra sağlık ekiplerine haber verdi. 112 sağlık ekipleri Ş.M.'yi hastaneye kaldırdı. Ameliyat yaklaşık 6 saat sürdü, sandalye bacağı çıkarıldı, ŞM. yoğun bakıma alındı.

 ÇELİŞKİLİ İFADE

S.M. polise çelişkili ifadeler verdi. Önce “Fantezi yapıyorduk” diyen kadının ikinci ifadesinde eşinin kendisini sürekli aldattığını ve son aldatılma olayının ardından intikam almak için böyle bir şey yaptığını söylediği öğrenildi.

Olayın gerçek nedeni ise Ş.M.’nin sağlığına kavuştuktan sonra alınacak ifadesiyle netlik kazanacak. Ş.M.’nin yoğun bakım servisindeki tedavisi sürerken eşi başında bekliyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.