Dolar 32,5791
%0.29
Euro 34,9915
%0.06
Altın 2.456,660
%0.84
Bist-100 9.775,00
%0.59

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aliağa'da asfalt çalışmaları hızla sürüyor

Aliağa'da asfalt çalışmaları hızla sürüyor

Çeşitli kurumların uzun süredir yürüttüğü altyapı çalışmaları nedeniyle köstebek yuvasına dönen Aliağa ilçesindeki cadde ve sokaklarda asfalt kaplama çalışmaları devam ediyor.

  • Ege Postası
  • 07.04.2017 - 16:10

Aliağa Belediyesi’nin kent içi ulaşımını sağlayan yolların daha etkin ve verimli hale getirilmesi için başlattığı asfalt seferberliği Yalı Mahallesi’ndeki çalışmalarla devam ediyor. Asfalt kaplama, yol bakım ve onarım çalışmalarını Yalı Mahallesinde sürdüren belediye ekipleri 19 Mayıs Caddesi’nin büyük bir bölümünü asfaltla kapladı. Mesai mefhumu gözetmeksizin, özverili çalışmalarına devam eden belediye ekipleri Yalı Mahallesinde üç günde yaklaşık 3 bin ton asfalt serimi gerçekleştirdi. Belediye ekipleri burada asfaltlama çalışmalarıyla eş zamanlı olarak kaldırım yenileme çalışmaları da yapıyor.

Sürdürülen çalışmalar ile Yalı Mahallesi’nin en önemli ana arterlerinden biri olan 19 Mayıs Caddesi hem güvenli bir zemine hem de yapılan çevre düzenlemeleriyle kent yaşamına uygun bir hale getiriliyor. Çalışmaların tamamlanmasının ardından Yalı Mahallesi’nde yıllardır yaşanan yol sorunu çözüme kavuşacak ve burada yaşayan vatandaşlar rahat bir nefes alacak. Asfaltlama çalışmaları belirlenen plan ve program çerçevesinde ilçenin tamamında yapılacak. Çalışmaların Yalı Mahallesi’nden sonra Aliağa’nın en eski mahallelerinden biri olan Kültür Mahallesi’nde devam edeceği belirtildi.

Başkan direksiyon başına geçti, asfalt serdi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.