Dolar 32,3731
%0.17
Euro 35,0661
%0
Altın 2.326,230
%0.25
Bist-100 9,10
%0.23

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Alper'den parti içi önemli mesajlar

Alper'den parti içi önemli mesajlar

CHP’de delege seçimlerine günler kala, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper’den parti içi çok önemli mesajlar geldi. Alper, delege listelerinden, ilçe başkanlığını düşünen adaylardan ve partiden istifa edip geri dönenlere kadar dobra dobra açıklamalarda bulundu. Delege seçimlerine günler kala

  • Ege Postası
  • 06.08.2017 - 13:45

EGEPOSTASI- CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper katıldığı programda parti içi önemli mesajlar verdi. Alper "Bayraklı’da demokrasiyi sonuna kadar işletecek ve partiye emek veren arkadaşların delege listelerine yazılmasını isteyeceğiz "dedi.

Alper sözlerine söyle devam etti; "Bayraklı’da bir başarı söz konusu ki arkadaşlarımız çıkıp aday oluyor. Bayraklı artık başarılı bir politika geliştiriyor. Yerelde ve genelde farkla önde gidiyor. AK Parti'nin Bayraklı’da Cumhuriyet Halk Partisi’nden seçim alması mümkün gözükmüyor. Bunun en büyük katkısı Belediye Başkanımız Hasan Karabağ'ın yaptığı başarılı çalışmalardır.”

BAŞKA PARTİYE GİDİP GELENLER ADAY OLMASIN

CHP’den gidip tekrar partiye dönenlere seslenen Alper, “Delege seçimlerinde bütün mahallelerimize sandık kuracağız. Ve orada delege çıkacak arkadaşlarımızı üyelerimiz belirleyecek. Bütün üyelerimizden şunu istiyorum. Bu partide seçilmiş değişik kademelerde görev almış, daha sonra partimizden istifa etmiş ve o partilerde aday olmuş ondan sonra geri dönmüş arkadaşlarımızı ilçe başkanı olarak ötekileştirmiyorum. Bunu şöyle görmek lazım bir hata yaptılar gittiler, doğruyu gördüler geri geldiler. Bu arkadaşlarımız bu dönem kenarda bekleyecek ve o mahallelerde CHP'nin iktidar olması için emek veren arkadaşlarımızı desteklemelerini istiyoruz. Bu arkadaşları yazmıyorum, ötekileştirmiyorum, ama emeğe saygılı olmalarını bekliyorum. "Hak ve adalete inanıyorsanız emek veren arkadaşlarınızın hakkını teslim etmelisiniz." diye konuştu

Alper özetle, "gidip gelen arkadaşlar kenarda beklesinler” dedi.

İDDİALARINI ORTAYA KOYSUNLAR

Bayraklı’da çok adayın çıkması ve aday olmasını ise Alper şöyle yorumladı; “Bu durum bizim çok iyi iş yaptığımızı ortaya koyuyor. Demek ki Cumhuriyet Halk Partisi çok iyi çalışmış, Bayraklı Cumhuriyet Halk Partisi'nin kalesi olmuş ki bu arkadaşlar aday olmayı düşünüyor. Zaten bu arkadaşların da çıkıp iddiasını ortaya koymasını istiyorum. Bayraklı’da demokrasi var ve sonuna kadar o demokrasiyi savunacağız. Kaç aday olursa olsun, bu arkadaşlardan bir tek şey istiyorum Bayraklı’da Cumhuriyet Halk Partisi'nin bütünlüğünü bozacak çalışmalar içinde olmasınlar. Birbirimizi yıpratmadan "ben daha iyisini yaparım" diyerek çalışmalarını yapsınlar.  Çünkü partimizin birliği, bütünlüğü hepimizin adaylığından ve başkanlığından çok daha önemlidir. Bunun dışında hareket edenlere ilçe başkanı olarak ben de asla müsaade etmem. Bunun da böyle bilinmesini istiyorum.” 

BASKIYA, ZULME UĞRAYAN KİM VARSA YANINDAYIM

Partiye emek verenlerin listelere yazılacağını vurgulayan Alper, “Parti içinde farklı görevler almış arkadaşlarımız başka işlere tevessül etmesinler. Onlar bu görevlerdeyken kimse onlara kalkıp bir şey demedi. Bizler o zaman onların yanında aslanlar gibi durduk. Cumhuriyet Halk Partisi’nin üyesi aydındır, demokrattır, istediğinizi söyleyin karşınızdaki insanları karalayın ama bu üyeyi yönlendiremezsiniz bu nedenle alanda çalışan arkadaşlarımız şunu yapsınlar, partimize yakışır bir çalışma içinde olsunlar.  İlçe başkanı olarak ben de partimizin içinde emek veren arkadaşların listelerde olması için ne gerekiyorsa onu yapacağım.  Bu konuda baskıya, zulme uğrayan kim varsa onun hakkını ilçe başkanı olarak sonuna kadar savunacağımı bilsinler” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.