Dolar 32,5555
%0.05
Euro 34,9404
%0.32
Altın 2.425,520
%0.1
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Alper sessizliğini bozdu: Seçime müdahil olmadım, olsaydım...

Alper sessizliğini bozdu: Seçime müdahil olmadım, olsaydım...

CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper delege seçimlerinde Onur Mahallesi üzerinden yapılan spekülasyonlar hakkında sessizliğini egepostası’na bozdu. Alper, “Ben seçime müdahil olmadım, olsaydım seçimi kazanırdım” dedi. Alper sessizliğini bozdu:

  • Ege Postası
  • 20.09.2017 - 10:58

EGEPOSTASI- CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper delege seçimlerinde Onur Mahallesi üzerinden yapılan algılara cevap verdi.

Örgüte defalarca seçimlerin “tek liste” olması konusunda talebi olduğunu hatırlatan Alper, “CHP’nin bütün ilçelerinde ve mahallelerinde büyük bir coşku ile sandık başına gidiliyor. Bayraklı’da da aynı heyecanı hissediyoruz. Delege seçimleri öncesi örgüte defalarca gazeteler aracılığı ile “tek liste” olması konusunda talebim oldu. Bazı mahallelerde bu talep kabul gördü. Bazı mahallelerde ise arkadaşlarımız “biz liste yarışında olmak ve bu heyecanı yaşamak istiyoruz” dediler. Biz de arkadaşlarımızın bu talebine göre hareket ettik. Bu talepler doğrultusunda kendi mahallem olan Onur’da da böyle bir girişimim oldu” dedi.

SEÇİME KARIŞMADIM KARIŞSAM KAZANIRDIM

Onur Mahallesinde tek liste çıkması için çaba gösterdiğini ifade eden Alper, “Delege seçimleri öncesi her iki listedeki arkadaşları ilçe binasına davet ederek Onur Mahallesi’nde tek liste çıkması konusunda görüştüm.

Özellikle kazanan listede olan Servet Fırat arkadaşımızla dört defa tek liste konusunda görüşme yaptım. Ve kendi mahallemde yapılan delege seçimlerine müdahil olmadım. Onur Mahallesi’ndeki seçimde sadece oy kullandım ve ayrıldım. Eğer ben seçime müdahil olsaydım orada zaten seçimi kazanırdık. Ancak, burası benim mahallem ben burada taraf olup bir tartışma olmasına müsaade etmedim. Bu nedenle karışmayı doğru bulmadım” dedi.

BENİ YIPRATMAK İSTİYORLAR

Bazı medya kuruluşlarının algı yaratarak kendisini yıpratmak istediklerini önü süren Alper, “Hatta listeye ismimi yazmak isteyen arkadaşlarımızın talebini kabul etmedim. Bu nedenle listede adım yoktu. Ama bazı medya kuruluşları bu konu üzerinden bir algı yaratarak beni yıpratmak istiyorlar. Bu kişilerin öncelikle parti tüzüğünü okuması lazım.  “İlçe Başkanı mahallesinde delege olamadı” diye yazıyor. Ben zaten doğal delegeyim.  Bunu yazanlar bunu bilmeyecek kadar bilgi kıtlığı yaşıyor. Ya da beni yıpratmak için yalan yazıyor.  Ama şunu iyi bilmeleri gerekiyor doğrunun kalesi yıkılmaz. Biz örgütümüze karşı hep dürüst olduk ve onların taleplerini yerine getirmeye çalıştık onlar bizim ne yaptığımızı nasıl çalıştığımızı çok iyi biliyorlar. O nedenle sıkıntı yok” dedi.

KAZANAN LİSTELERİN HEPSİ BİZİM

Bayraklı’da kazananın da kaybedenin de arkadaşları olduğunu belirten Alper, “Bayraklı’daki delege seçimlerinde ilçeye yakın listeler kazanıyor diye haberler yapılıyor. Biz çıkıp da bu listeler bizim deme şansımız var m? Örgüt kendi içinde bir demokrasi sınavı veriyor kazanan bütün listeler bizim. Biz Cumhuriyet Halk Partiliyiz, kazananda kaybedenlerde bizim arkadaşlarımız. Biz olaya böyle bakıyoruz. Böyle küçük hesaplar yapmıyoruz. Bizim partimizin öyle bir adalet terazisi var ki  emin olun delege seçimlerinde kim daha çok çalışıyorsa teraziyi ona doğru çeviriyor. Ben örgütün adaletine güveniyorum o hepsinin hakkını teslim edecektir” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.