Dolar 32,5715
%0.3
Euro 34,7492
%0.05
Altın 2.493,560
%0.37
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Alsancak Garı önünde işlem tamam

Alsancak Garı önünde işlem tamam

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin çevreci, ekonomik ve konforlu kent ulaşımı hedefiyle yürüttüğü tramvay projesinin Konak hattında en zorlu virajlardan biri daha aşıldı. Alsancak Garı'nın bulunduğu bölgeyi kapsayan Altınordu Meydanı ile Vahap Özaltay Meydanı arasındaki hat imalatları geceli gündüzlü çalışmayla planlanan süreden 4 gün önce tamamlandı. Rayların döşenmesinin ardından asfaltlama çalışmaları hızlı bir şekilde bitirildi ve trafik akışının normale dönmesi sağlandı. Alsancak Garı önünde işlem tamam

  • Ege Postası
  • 15.08.2017 - 08:53

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yapımını sürdürdüğü Konak Tramvayı'nın zorlu etaplarından biri daha geride kaldı. Hat imalatları kapsamında Alsancak Garı önünde 31 Temmuz'da başlayan, Sait Altınordu Meydanı ile Vahap Özaltay Meydanı arasındaki bölgeyi içine alan etap 2 hafta içinde tamamlandı. Çoğunlukla 24 saate yayılan bir çalışma temposuyla hat imalatlarını bitiren ekipler, asfaltlama çalışmasını da tamamlayarak bölgedeki trafik akışının normale dönmesini sağladı. Bu bölümdeki çalışmaların İzmir Enternasyonal Fuarı'nın başlayacağı 18 Ağustos'ta bitirilmesi planlanırken, Büyükşehir Belediyesi ekipleri olağanüstü bir çabayla yolu iş takviminde öngörülen süreden 4 gün önce bitirdi.

Tramvayın Konak-Alsancak aksında yer alan bölümlerinden Montrö-Çankaya hattı Kurban Bayramı'na, Konak-Gazi Bulvarı hattı da okulların açılışına yetiştirilecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.