Dolar 32,3789
%0.19
Euro 35,0323
%-0.09
Altın 2.326,490
%0.26
Bist-100 9,14
%0.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altay Afyon'da tat vermedi

Altay Afyon'da tat vermedi

İkinci Lig Beyaz Grup ekiplerinden Altay, Afyonkarahisar kampındaki üçüncü ve son hazırlık maçında Silivrispor'a 2-0 yenilerek kampı galibiyet göremeden bitirdi.

  • Ege Postası
  • 15.08.2017 - 14:51

Afyon'da Yeni Orduspor'la 1-1 berabere kalıp, Afjet Afyonspor'a 3-0 mağlup olan siyah beyazlılar, Silivrispor'a da boyun eğmekten kurtulamadı. Altay, daha önce oynadığı özel karşılaşmalarda Turgutlu'da Turgutluspor'la 1-1 berabere kalmış, Gölcükspor'u ise Kartepe kampında 1-0 mağlup etmişti. Altay, perşembe günü kendi tesislerinde Menemen Belediyespor'la özel bir provaya daha çıkacak.

Teknik direktör Cüneyt Biçer ise şunları söyledi:

"Amacımız bu yıl da kadro derinliği sağlamak. Fakat bu konuda nitelik ve nicelik olarak elbet eksiklerimiz var. Yönetimimiz ile eksiklerin tamamlanması adına diyalog halindeyiz. Lige başlamadan önce tüm eksikliklerimizi tamamlamak istiyoruz. Futbolcularımızın verilen taktiği sahada uygulaması en önemli kriter olacak. 2. Lig'in şartlarına uygun bir oyun şablonu oturtmak için çalışıyoruz. Genel anlamda verimli bir hazırlık dönemi geçirdiğimizi söyleyebilirim. Yenisi olduğumuz lige en kısa zamanda uyum sağlamak için elimizden geleni yapacağız."

MEHMET ERDOĞAN ÜZDÜ

Altay'ın eski başkanlarınan Mehmet Erdoğan, dün ateşinin yükselmesi üzerine Ege Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Normal serviste tedavi gören Erdoğan'ın bir süre daha müşahede altında kalacağı öğrenildi. Daha önce kemik iliği nakli yapılan Mehmet Erdoğan'ın rahatsızlığının nüksettiği ve yaklaşık 1 aydır kemoterapi tedavisi gördüğü belirtildi. Altaylı taraftarlar ve sevenleri, sosyal medyada Erdoğan'a geçmiş olsun mesajları ile destek verdi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.