Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altay'da 2'nci imza Serkan'dan

Altay'da 2'nci imza Serkan'dan

Spor Toto 2'nci Lig'e yükselen Altay, dış transferde Keçiörengücülü golcü Yıldıray Koçal'ın ardından, geçen sezon Bandırmaspor'da forma giyen sol bek Serkan Sözmen'i de renklerine bağladı.

  • Ege Postası
  • 07.06.2017 - 14:23

Gaziemir Vali Kutlu Aktaş Tesisleri'nde, Sportif Direktör Özden Töraydın ve Teknik Direktör Cüneyt Biçer'le bir araya gelen 28 yaşındaki savunmacı, kendisini 1 yıllığına siyah beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Altay'ın büyüklüğünü tüm Türkiye'nin bildiğini ifade eden Serkan, teklifi hiç düşünmeden kabul ettiğini belirterek, "Altay'ın üst üste ikinci kupayı kazanması için elimden geleni yapacağım" dedi.

Serkan Sözmen'i uzun süredir izlediklerini dile getiren Töraydın, "Hedefimiz yeni sezonda da zirveye oynayacak bir takım kurmak. Serkan takıma önemli katkılar sağlayacak deneyimli bir oyuncu. Kendisine güveniyoruz" diye konuştu.

Galatasaray altyapısından yetişen tecrübeli sol bek son 4 sezonda Bandırmaspor'da görev aldı. Bandırma ekibinde 2016'da 2. Lig'de kupa kaldıran Serkan, geride bıraktığımız sezon ise kulübüyle 1. Lig'de küme düşme acısı yaşadı. Altay, iç transferde İbrahim Akın, Necdet, Murat Türkkan, Ulaş, Hayrullah ve Ferdi ile sözleşme yenileyerek iskelet kadroyu korudu. (DHA)

Altay'da Hayrullah uzattı

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.