Dolar 32,3240
%0.23
Euro 35,1085
%-0.04
Altın 2.299,790
%0.98
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altay'da Biçer inanıyor

Altay'da Biçer inanıyor

Spor Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta 57 puanlı zirve takipçisi Altay'da Teknik Direktör Cüneyt Biçer, şampiyonluk inancının tam olduğunu vurguladı.

  • Ege Postası
  • 29.03.2017 - 14:12

Kalan 5 maçta kaybetmeden yola devam etmeleri gerektiğini dile getiren Biçer, bay oldukları bu hafta 61 puanlı lider Sancaktepe Belediyespor'un evinde Karacabey Birlikspor karşısında puan kaybı yaşamasını bekleyeceklerini belirterek, "Bu isteğimiz gerçekleşirse bizim için ciddi avantaj olur. Sancaktepe bu hafta kazansa bile son maça kadar yarışın içinde olacağız. Ben ligin sonunda şampiyon olarak 2'nci Lig'e çıkacağımıza inanıyorum" dedi. 

Şampiyonluk yarışında ipin kendi ellerinde olmadığını ancak 19 haftadır kaybetmeyerek zirveyi hak ettiklerini ifade eden Cüneyt Biçer, "Buraya kadar geldikten sonra rakibimizi yakalayıp işi bitirmek istiyoruz. 11 galibiyet, 8 beraberlikle ciddi bir seri. Şampiyonluğu ne kadar istediğimiz ortada. Mücadeleyi hiç bırakmadık. Camia da arkamızda, uzun süre sonra böyle bir hava yakaladık. Tüm emeklerimizin ödülü inşallah sonunda alacağız" diye konuştu. Öte yandan teknik heyet hafta sonunda Sancaktepe'nin yanı sıra Çorum Belediyespor-Kartalspor ve Kızılcabölük-Kocaelispor randevularını izleyecek.

23 NİSAN'DA BÜYÜK BULUŞMA

Altay Futbol Okulu öğrencileri, 23 Nisan Çocuk Şenliği'nde bir araya gelecek. 

Siyah beyazlıların 71 futbol okulunda eğitim alan 9 bine yakın çocuk, 28 Nisan-1 Mayıs tarihleri arasında Kuşadası'nda düzenlenecek etkinlikte aileleriyle birlikte konaklayıp, futbol ve eğlenceyi birlikte yaşayacak. Altay ocak ayında düzenlediği Sömestr Elit Cup Turnuvası'nda minik kramponları bir araya getirmişti. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.