Dolar 32,3919
%0.23
Euro 35,2334
%0.48
Altın 2.325,010
%0.2
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altay'da Ekmekçioğlu'na güven

Altay'da Ekmekçioğlu'na güven

Altay'ın olağanüstü genel kurulunda tek aday olarak seçime giren Başkan Özgür Ekmekçioğlu, güven tazeledi. Eski Başkan Cihangir Marmara'nın sağlık sorunları nedeniyle Ağustos ayında yönetim kurulu kararıyla başkanlık görevini devrettiği Ekmekçioğlu, bu kez seçilerek kulübün başına geçti.  Bu kez seçilerek geldi

  • Ege Postası
  • 03.12.2016 - 09:16

Altay'da Başkan Cihangir Marmara'nın ağustos ayında görevinden ayrılmasıyla yönetim kararıyla başkanlık görevine getirilen Özgür Ekmekçioğlu, dün yapılan kongrede bu kez seçilerek camianın güvenini kazandı.

Erdoğan Tözge, Erdinç Altınyeleklioğlu, Ahmet Taşpınar, Mehmet Erdoğan, Sabri Sevenoğlu, Melih Tunç Tandoğan, Niyazi Konuşmaz, Ömer Hızlıok, Aslan Savaşan ve Cihangir Marmara olmak üzere 10 eski başkan katıldığı genel kurulda kulübün ileri gelenleri seçime tek aday olarak giren genç başkana tam destek verdi. Eski Başkan Ahmet Taşpınar kongrede, "Camia olarak Özgür Ekmekçioğlu'nu yalnız bırakmayalım. Bu yükü sadece o taşımasın. Herkes elini taşın altına koysun" dedi.

İcraatlarıyla hem taraftarların hem de kulüp üyelerinin alkışını toplayan Başkan Özgür Ekmekçioğlu, desteklerinden dolayı camiaya teşekkür ederek, "Altayımız için çok daha fazla çalışıp, çok daha fazla mesai harcayacağız. Allah bize nasip ederse stadımızın temelini atacağız. Futbol okullarını en kuvvetli şekilde yapılandıracağız. A takımımızı 2'nci Lig'e atmak için elimizden gelen mücadeleyi sonuna kadar vereceğiz. Maddi olarak kendi ayakları üzerinde durabilen, kişilere bağımlı olmayan bir kulüp hedefliyoruz. Tüm camiayı kucaklamak için yola çıktık, yeni yönetimimizle önümüz açık. En güzel günler her zaman bizimle olacak" diye konuştu.

ELEŞTİRİLERE YANIT VERDİ
Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, kongrede geçtiğimiz dönemde aynı yönetimde görev aldığı Eski Başkan Cihangir Marmara'nın eleştirilerine de yanıt verdi. Genel kurulda söz alan Marmara, geçen sezon forma giyen altyapı oyuncularının bu yıl yapılan fazla transferler nedeniyle geri plana atıldığını, ayrıca transfer döneminde Ekmekçioğlu'nun merkeziyetçi anlayışla hareket edip kendilerini pekçok konuda haberdar etmediğini dile getirdi. Özgür Ekmekçioğlu ise Marmara'ya, "Yetiştirici olmak istiyorsak kulübümüzü üst liglere taşımamız gerekiyor. Şu an 1'inci Lig'de olsaydık gençlerimizi İşçievleri yerine 3'üncü Lig'e kiralardık. Transferleri de kulüp menfaati için gizli yürüttük, çünkü yönetimde konuşulan herşey anında basına yansıyordu" şeklinde karşılık verdi.

KARDEŞİ DE YÖNETİMDE
Özgür Ekmekçioğlu'nun yeni yönetiminde iş adamı olan kardeşi Barış Ekmekçioğlu'nun da yer alması dikkat çekti. Önceki yönetimden sadece Sabri Sevenoğlu ve Serkan Çınarlı'yı yeni ekibine dahil eden Özgür Ekmekçioğlu'nun yönetim kurulunda Ahmet Erboy, Levent Doğanoğlu, Cem Torunoğlu, Çağatay Akar, Metin Kurşun, Ali Cenk Kentli, Alpay Demirci, Mehmet Türer, Barış Ekmekçioğlu, Ahmet Uğur Baran, Yunus Aytok, Volkan Pencereci ve Hikmet Alcan yer alıyor. Siyah beyazlıların önümüzdeki hafta içinde görev dağılımı yapması bekleniyor.

KOZAN DEPLASMANINDA TERLİYOR
Spor Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta geçen hafta evinde Kızılcabölükspor'u 3-0 yenerek 5 maçlık galibiyet özlemini sonlandıran Altay, yarın deplasmanda Kozan Belediyespor'la kozlarını paylaşacak. Adana İsmet Atlı Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak müsabakayı Alpaslan Şen yönetecek. Siyah beyazlılarda cezalı Murat Uluç ve sakatlıkları bulunan kaleci Süleyman, Erhan, Gökhan ve Ferdi forma giyemeyecek. 

Altay'da kaleci Aydın ilk profesyonel maçına çıkacak. Altay, deplasmandaki 5 haftalık kazanamama serisini sonlandırın, Teknik Direktör Cüneyt Biçer yönetiminde dış sahadan ilk 3 puanını almaya çalışacak. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.