Dolar 32,5332
%-0.04
Euro 34,8042
%-0.18
Altın 2.430,150
%0
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altay'da Hasan şansını değerlendirdi

Altay'da Hasan şansını değerlendirdi

Spor Toto 3'üncü Ligi 1'inci Grup'ta son maçında lider Sancaktepe Belediyespor'u 2-0 mağlup ederek 3'te 3 yapan Altay'da ikinci golün altına imzasını atan genç forvet Hasan Demir, teknik direktör Cüneyt Biçer'in göreve gelmesiyle birlikte forma şansı bulmaya başladı.

  • Ege Postası
  • 13.12.2016 - 12:21

Sezonun ilk 15 karşılaşmasında 1 kez bile görev verilmeyen 19 yaşındaki santrfor, sadece kupada Kızılcabölükspor'a karşı oynadı. Ligde de ilk kez 16'ncı haftadaki Kızılcabölükspor karşısında forma giyen Hasan, bir sonraki hafta cezalı Murat Uluç'un yokluğunda Kozan deplasmanında ilk 11'de sahaya çıktı. Son olarak Sancaktepe müsabakasının 10'uncu dakikada fileleri sarsan Murat, sevincini yedek kulübesinde bekleyen genç golcüye sarılarak kutladı. 

Hasan da 54'üncü dakikada Murat'ın yerine oyuna girip 85'inci dakikada galibiyeti sigortalayan golü attı.

GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

Altay'da Başkan Özgür Ekmekçioğlu'nun yeni yönetiminde görev dağılımı yapıldı. İdari İşlerden Sorumlu Asbaşkan Sabri Sevenoğlu, Sportif Faaliyetlerden Sorumlu Asbaşkan Levent Doğanoğlu oldu. Ahmet Erboy ve Serkan Çınarlı Altyapı Başkanı olarak belirlenirken, Basketbol Şubesi'nin başına Ali Cenk Kentli, Voleybol Şubesi'nin başına ise Barış Ekmekçioğlu getirildi. Cem Torunoğlu Genel Sekreter, Hikmet Alcan ve Ahmet Uğur Baran Sosyal İlişkiler Başkanı, Çağatay Akar Hukuk Kurulu Üyesi, Yunus Aytok Muhasip Üye, Mehmet Türer Sponsorluk Faaliyetleri ve Dış İlişkiler Sorumlusu, Volkan Pencereci Finansal Danışman, Alpay Demirci Tesisler Sorumlusu, Metin Kurşun ise Sağlık İşleri Başkanı olarak görev aldı.

ANADOLU ÇIKARTMASI

Futbol okullarında geçtiğimiz hafta Bornova'da 6 farklı merkezde 1300'ü aşkın öğrenciyi bünyesine katan Altay, Türkiye geneline de yayılmaya başladı. Siyah beyazlılar, Anadolu'nun 8 ilinde ve İzmir'deki 19 merkezde futbol okulu yapılanmasını tamamladı. Yönetim; Ankara, Konya, Antalya, Mersin, Manisa, Hatay, Muğla ve Aydın'daki antrenörlerle sözleşme imzalayıp yaklaşık 1500 öğrenciyi daha kulüp çatısı altında topladı. İzmir'de ise Bornova'dan sonra Ulukent, Bahçelievler, Çiğli Organize, Menemen, Ayrancılar, Balçova-Narlıdere, Cengizhan, Gaziemir, Gürçeşme, Karabağlar, Üçyol, Atakent, Akıncılar, Egekent, Gümüşpala, Özkanlar, Çay Mahalle, Osmangazi ve Foça futbol okulları ile protokoller yapılırken, Altay'ın yaklaşık öğrenci sayısı 5600'e ulaştı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.