Dolar 32,5657
%0.16
Euro 34,8926
%0.66
Altın 2.436,820
%0.16
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altay'da hedef TFF 1'inci Lig

Altay'da hedef TFF 1'inci Lig

İkinci Lig Beyaz Grup ekiplerinden Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, hedefi yine bir üst lig olarak belirlediklerini söyledi.

  • Ege Postası
  • 27.07.2017 - 12:55

Geçen sezon başkanlığı devraldığı siyah beyazlılarda transfer yasağını kaldırıp takımı 3'üncü Lig'den 2'nci Lig'e çıkaran Başkan Ekmekçioğlu, "Tüm camiamız yeni sezonu sabırsızlıkla bekliyor. Kartepe kampından ve teknik heyetten gelen haberler çok iyi. Tırmanışımızı bu yıl da sürdüreceğiz" dedi.

Yeni sezonda 2'nci Lig'de zor bir grupta yer alacaklarını söyleyen genç başkan, "Ancak rakiplerimizden öte bizim yapacaklarımızın belirleyici olacağını düşünüyorum" diye konuştu.

Geçen sezondan sarkan seyircisiz oynama cezası yüzünden ligin ilk haftasında Zonguldak Kömürspor maçında seyirci desteğinden yoksun olacaklarını hatırlatan Ekmekcioğlu, "Büyük taraftarımız belki ilk sınavda yanımızda olamayacak ama takım camianın heyecanını yüreğinde hissedecek" ifadesini kullandı.

13'üncü haftadaki Karşıyaka derbisine de değinen Özgür Ekmekçioğlu, "Grubumuzda Türk futbolunda marka değeri taşıyan ekipler de var. Bunlardan biri de hiç kuşkusuz Karşıyaka. 7 yıl sonra ilk kez aynı ligde yer alacak Altayımız ve Karşıyaka, kentimizi hareketlendirecek, tüm Türkiye'nin gözünü İzmir'e çevireceği derbiler oynayacak. Yereldeki rekabetin fair play çerçevesinde nasıl bir futbol şölenine dönüşeceğini her birlikte göreceğiz" diye konuştu. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.