Dolar 32,4738
%-0.04
Euro 34,7707
%-0.58
Altın 2.441,010
%0.2
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altay'da Orhan ayrıldı, hedefteki isim 'Yılmaz'

Altay'da Orhan ayrıldı, hedefteki isim 'Yılmaz'

SPOR Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup ekiplerinden Altay'da devre arasında takımdan ayrılan 7'nci isim ön libero Orhan Ağsay oldu. 

  • Ege Postası
  • 31.12.2016 - 12:17

İZMİR - Siyah beyazlıların 2'nci Lig'den düştüğü 2014-15 sezonunda Akhisar Belediyespor'dan transfer edilerek profesyonel yapılan 22 yaşındaki futbolcu, geçen sezon 3'üncü Lig'de 32 lig maçında görev aldı. Bu yılın ilk yarısında ligde 4 defa şans bulan Orhan, 1 kez de kupada oynadı.


Genç futbolcu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "3 yıl formasını terlettiğim Büyük Altay'dan ayrılıyorum. Yanlışım olduysa özür diliyorum. Hepiniz hakkınızı helal edin, benden helal olsun" dedi. 

Altay'da Fatih, Gökhan, Süleyman, Yusuf'un sözleşmeleri feshedilirken, ayrılmak isteyen Serhat ve Orhun da gidecek isimler arasında. Ön libero Emre de kadro dışı bırakıldı.


Altay Yılmaz'ın peşinde

SPOR Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta Altay, 2'nci Lig Kırmızı Grup ekibi Hatayspor'da forma giyen ön libero Yılmaz Özeren'e talip oldu. 

Siyah beyazlı yönetimin ilk yarı sonunda İzmirli futbolcuyla İzmir'de bir araya gelip teklif sunduğu öğrenilirken, transfer yasağı bulunan Hatayspor'un ise Yılmaz'ı bırakmaya sıcak bakmadığı dile getirildi. 2'nci Lig Beyaz Grup lideri Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un da talip olduğu 28 yaşındaki oyuncu için Altay, Hatayspor yönetimiyle pazarlık yapmaya hazırlanıyor.

Futbola başladığı İzmirspor'da profesyonel olan Yılmaz, kariyerinde daha önce Gaziosmanpaşa, Yeni Malatyaspor, Tepecikspor, İnegölspor ve Nazilli Belediyespor'da da top koşturdu. 2. Lig'de 157 karşılaşmada 14 gol kaydeden tecrübeli ön libero, 3. Lig'de ise 88 müsabakada 9 kez rakip fileleri sarstı. Deneyimli krampon ilk yarıda Hatayspor formasıyla 15 lig, 1 de kupa randevusunda 2 defa gol sevinci yaşadı. Altay, ara transferde Sivas Belediyespor'dan kaleci Serkan ve Denizli Büyükşehir Belediyespor'dan sağ bek Mustafa Murat'la anlaşmıştı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.