Dolar 32,5990
%0.38
Euro 34,7807
%0.14
Altın 2.497,300
%0.52
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altay'da sıra yasağa geldi

Altay'da sıra yasağa geldi

Spor Toto 2'nci Lig'e yükseldikten sonra futbolcularına hem geçen sezondan kalan alacakları hem de yeni sezon peşinatlarını ödeyen Altay'da yönetim, gözünü transfer yasağına çevirdi.

  • Ege Postası
  • 20.07.2017 - 15:57

Toplam 1.3 milyon TL'yi bulan transfer yasağı kapsamındaki borcu da Kartepe kampı dönüşü ödeyip transferin önünü açacaklarını söyleyen Sportif Direktör Özden Töraydın, "Yalnız eski teknik direktörlerimizden Ümit Kayıhan'ın dosyasıyla ilgili bir itirazımız var. Onun sonuçlanmasını bekliyoruz. Kamp dönüşü yasağı kaldırıp yeni transferlerimize lisans çıkartacağız" dedi.

Şimdiye kadar 7 transfer gerçekleştiren siyah beyazlılarda, mevcut kadronun alacaklarını öderken takımdan ayrılan isimlerin de parasını yatırıp geçen sezondan kalan borcu sıfırladıklarını belirten Töraydın, "Transferin önünü açtıktan sonra kulübün geçmişte borçlu olduğu yalnız 4-5 futbolcunun alacak dosyası kalacak. Yani kısa sürede eski futbolcu ve teknik adam borçlarını tamamen temizleyeceğiz. Yeni sezonda TFF 1'inci Lig'e çıkıp, Süper Lig yolundaki Altay'ın yapılanmasını orada yapmak istiyoruz" diye konuştu. Kartepe kampını sürdüren Altay, 27 Temmuz Perşembe günü Gölcükspor'la karşılaşıp ardından 29 Temmuz'da İzmir'e dönecek. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.