Dolar 32,3462
%0.3
Euro 35,1024
%-0.05
Altın 2.309,340
%1.4
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altay'da Tözge'ye vefa gecesi

Altay'da Tözge'ye vefa gecesi

Altay Sosyal Dayanışma Derneği (ASDD), kulübe hizmeti geçmiş isimleri onore etmek için "vefa geceleri"nin ilkini Yüksek Divan Kurulu Başkanı Erdoğan Tözge adına düzenledi.

  • Ege Postası
  • 05.04.2017 - 13:02

Küçük Kulüp'te gerçekleşen yemekli toplantıya Başkan Özgür Ekmekçioğlu, eski başkanlardan Erdinç Altınyeleklioğlu, Cihangir Marmara, Asbaşkan Sabri Sevenoğlu ile eski ve yeni yöneticiler katıldı. 

ASDD Başkanı Aybars Akoğlu, 103 yıllık kulüp olmanın, kendilerine vefa duygusu gibi sorumluluk yüklediğini belirterek, "Kulübümüze emek vermiş büyüklerimizi, dostlarımızı yaşarken de anarak vefa borcumuzu ödememiz gerektiğini düşündük. Altay tarihinde önemli imzaları olan Erdoğan Tözge ile başladık, bir sonraki organizasyonu Nafiz Zorlu için yapacağız" dedi.

Kendisi için hazırlanan slayt gösterisini izledikten sonra konuşan Erdoğan Tözge, "Anılmıyorsan, hatırlanmıyorsan hayatı yaşamıyorsun demektir. Hayatım Altay'la geçti. Tam 67 yıl. 1950 yılında Altay'da yöneticiliğe başladım. Başkanlığımda Türkiye Kupası'nı kaldırma onuru yaşadım. Çeşmeli Mustafa'yı (Mustafa Denizli) bu kulübe kazandırdım. Büyük Altaylı olmaktan hep gurur duydum" ifadesini kullandı. Başkan Özgür Ekmekçioğlu ise "Bize her zaman destek olan, tecrübelerini aktaran Erdoğan Tözge iyi ki var" şeklinde konuştu. Ekmekçioğlu, dün İzmir'e gelen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın, 28 Nisan'da ihalesi yapılacak Alsancak Stadı'nın Altay'a ait olduğu konusunda açıklamalarda bulunduğunu müjdeledi. Gece Altay Marşı ile sona erdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.