Dolar 32,3342
%0.26
Euro 35,1125
%-0.03
Altın 2.308,770
%1.37
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altay'da transfer yasağı sıkıntısı

Altay'da transfer yasağı sıkıntısı

İkinci Lig Beyaz Grup ekiplerinden Altay'da sezonun başlamasına 10 günden az bir süre kalmasına rağmen transfer yasağının henüz kalkmaması, camiayı tedirgin ediyor.

  • Ege Postası
  • 16.08.2017 - 14:36

Yasak kalkmadığı için transferde anlaşma sağlanan Sivasspor'dan stoper İbrahim Öztürk, Keçiörengücü'nden kaleci Egemen Gençalp, Bandırmaspor'dan sol bek Serkan Sözmen, Atiker Konyaspor'dan ön libero Maksut Taşkıran, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'dan ön libero Fatih Gül ve Çiğli Belediyespor'dan kaleci Can Sevinç'in lisansları da henüz çıkmadı.

İlk maçında 26 Ağustos'ta Zonguldak Kömürspor'u ağırlayacak siyah-beyazlılar, bu tarihe kadar yasağı kaldırıp yeni oyunculara lisans almayı planlıyor. Transfer tahtasını açmak için eski futbolcu, teknik adam ve çalışanlarına olan 1.3 milyon TL'lik borcu ödemesi gereken İzmir temsilcisinde son olarak gol kralı apoletli yeni transferi Yıldıray'ın takımdan ayrılması hesapları altüst etmişti. Yöneticiler ise herhangi bir sorun olmadığını ve yasağı kaldıracaklarını söyledi. Altay, yarın saat 20.00'de Atatürk Stadı'nda Menemen Belediyespor'la hazırlık maçı oynayacak.

ALPER'DEN DUYGUSAL VEDA

Altay ile yollarını ayıran kaleci Alper Kağan Çakır, sosyal medya hesabından duygusal bir veda mesajı yayınladı. Altyapıda senelerce kaptanlık yaptığını, Türkiye şampiyonluğu yaşadığını, siyah-beyazlı formayı 7 yıl gururla taşıdığını dile getiren genç file bekçisi, "Altay'da ilk profesyonel maçıma çıktım, futbolla birlikte ahlaki değerleri de öğrendim. Üzerimde emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Kulübümden şampiyonluk görmenin gururuyla ayrılıyorum. Altay'ın öz evladı olarak inşallah bir gün yine bu formayı giymeye layık oluruz. Büyük Altay'a TFF 1'inci Lig yolunda başarılar dilerim" dedi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.