Dolar 32,3280
%0.24
Euro 35,0837
%-0.11
Altın 2.292,560
%0.66
Bist-100 8,98
%2

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altay Doğramacı ile devam edecek

Altay Doğramacı ile devam edecek

Spor Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta 4'üncü haftada deplasmanda Ankara Demirspor'u, 1-0 yenerek 10 puana ulaşan lider Altay'da Başkan Özgür Ekmekçioğlu, Teknik Direktör Serdar Sabuncu'nun yerine göreve getirilen Antrenör Özgür Doğramacı ile yola devam edeceklerini söyledi.

  • Ege Postası
  • 26.09.2016 - 14:55

Teknik adam arayışı içinde olmadıklarını belirten Başkan Ekmekçioğlu, "Özgür Doğramacı takımı en iyi tanıyan kişi. Maceraya girmemizin bir anlamı yok. Kariyeri boş değil, farklı liglerde pekçok teknik adamla çalıştı. Karakterine de güveniyoruz. Takımı ona emanet ettik, şu an için gündemde başkası yok. Taraftarlarımız yaptıkları yorumlarda hocamızın saygınlığına zarar vermemeli" diye konuştu.

Zorlu deplasmandan 3 puanla dönen siyah beyazlıların, son 30 dakikayı 9 kişi oynayan rakibini son anda mağlup etmesi taraftarın tepkisine neden oldu. 

1914 Taraftarlar Derneği, "Bizim sahip olduğumuz kadar Altay'a sahip değilsiniz. Aklınızı başınıza alın, bu takımı şampiyon yapın" mesajı yayınladı. 

Sabuncu'nun görevden alınmasıyla futbolcuların sıkıntılı bir hafta geçirdiğini ifade eden Başkan Özgür Ekmekçioğlu ise, "Maçın zor geçeceğini biliyorduk. İşimize konsantre olduk. Birlik ve beraberliğimizden ödün vermedik. Son dakikada da olsa kazanarak, eleştirilere en güzel cevabı verdik" dedi. Cumartesi günü evinde Cizrespor'la karşılaşacak Altay'da Serkan'ın 3 maçlık cezası sona erdi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.