Dolar 32,4994
%0.27
Euro 34,5602
%0.19
Altın 2.497,010
%0.56
Bist-100 9.548,00
%-1.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altay Halil'e üzüldü

Altay Halil'e üzüldü

Spor Toto 2'nci Lig'e yükselmenin sevincini yaşayan Altay'da orta saha oyuncusu Halil Yılmaz'ın sakatlığı, kupa mutluluğuna gölge düşürdü.

  • Ege Postası
  • 19.05.2017 - 15:38

Antalya'da Kocaelispor ile oynanan play off finalinde Murat Uluç'un kaçırdığı penaltı atışı sonrası pozisyonu tamamlamak isterken sakatlanan Halil'in, sağ diz ön çapraz bağında yırtık tespit edildi. Teknik direktör Cüneyt Biçer'in 3 oyuncu değişiklik hakkını kullanması nedeniyle, takımı eksik bırakmama adına 98. dakikadan itibaren 22 dakika sakat sakat sekerek sahada kalan 24 yaşındaki futbolcunun tedavisinin 6 hafta süreceği belirtildi.

Sportif direktör Özden Töraydın ise geçen sezon sağ diz arka çapraz bağları kopan Halil'in, bu kez ön çapraz bağlarından sakatlandığını belirtti, "Bağlarının kopmaması sevindirici. Küçük bir yırtık var. Finalde fedakarlık yaparak oynadı. Bir an önce iyileşerek eski gücüne kavuşacaktır" diye konuştu.

Bu sezon 34 müsabakada görev alan Halil Yılmaz, 2 kez rakip fileleri sarstı. Altay'ın altyapısından yetişen genç futbolcunun sözleşmesi 31 Mayıs'ta sona erecek. Halil, Altay dışında 2014-15 sezonunun ikinci yarısında kiralık olarak Niğde Belediyespor'da forma giymişti.

TÖZGE'DEN VAPUR ÇAĞRISI

Altay Yüksek Divan Kurulu Başkanı Erdoğan Tözge, 2'nci Lig sevincini doyasıya yaşayamadıklarını belirterek İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden Körfez turu yapmak için iki vapur istedi. 15 yıl sonra gelen ilk kupanın ardından üstü açık otobüsle şampiyonluk turu atma projesinden vazgeçtiklerini hatırlatan Tözge, "Büyükşehir'den vapur konusunda yardım bekliyoruz. Körfez'de görkemli bir kutlama yapmak istiyoruz. Bir vapurda yönetim, camia, oyuncular, teknik heyet, diğerinde taraftarlar yer alır. İmkan sağlanırsa, 25 Mayıs Perşembe günü bu turu gerçekleştirebiliriz" diye konuştu. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.