Dolar 32,5178
%-0.09
Euro 34,7884
%-0.22
Altın 2.420,660
%-0.39
Bist-100 9.749,00
%1.08

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altay'ın zirve hesabı

Altay'ın zirve hesabı

Teknik direktör Biçer: "2 puan ortalamasının zirve için yeterli olacağını düşünüyoruz"

  • Ege Postası
  • 05.10.2017 - 14:24

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta 8 Ekim Pazar günü deplasmanda Konya Anadolu Selçukspor'la karşılaşacak Altay'ın teknik direktörü Cüneyt Biçer, sezon boyunca maç başına ortalama 2 puan elde etmenin zirve için yeterli olacağını düşündüğünü belirtti. 

Biçer, yaptığı yazılı açıklamada, ekip olarak sezon başı hedefledikleri ritme yaklaştıklarını, geçen yıl olduğu gibi geniş kadro yapısının en büyük avantajları olacağını belirtti.

Yoğun bir maç trafiğinden çıktıklarını dile getiren Biçer, şunları kaydetti:

"Oyuncu kalitemiz oldukça yüksek. Kadro kurmakta zorlanıyorum. Görev alan her oyuncumuz elinden gelenin fazlasını vermek için gayret ediyor. Sahada kimin oynadığından öte kimin takıma ne kadar katkı koyacağı üzerine yoğunlaştık. Oyuncularımız da bunun bilincinde. Yedek kalanlar için asla bir motivasyon düşüklüğü söz konusu değil."

Biçer, ligde yavaş yavaş üst ve alt sıralar arasında kopmalar yaşanacağını belirterek, "Üst sıraları hedefliyoruz. Grubumuzda 5-6 takım zirveyi forse edecek. 2 puan ortalamasının zirve için yeterli olacağını düşünüyoruz. Geçen sezon olduğu gibi yine skorer bir kimliğimiz var ancak kalemizde gördüğümüz golleri de azaltmak zorundayız." ifadelerini kullandı.

Konya Anadolu Selçukspor deplasmanının her ekip için zor bir mücadele olduğunu ifade eden Biçer, şunları kaydetti: 

"Tüm rakiplerimiz Altay’a karşı artı motivasyon ile sahaya çıkıyor ancak bu bizim diri kalmamız için de önemli bir neden. Çok koşan bir rakiple karşılaşacağız. Kondisyonumuz yeterli. İlk yarıda sahada fiziksel bir mücadele olacağı kanaatindeyim. İkinci yarıda teknik kapasitemizle sonuca gideceğimizi düşünüyorum." (AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.