Dolar 32,3591
%0.13
Euro 35,0198
%-0.13
Altın 2.325,670
%0.23
Bist-100 9,13
%0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altay Kızılcabölük sınavında

Altay Kızılcabölük sınavında

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta hafta içinde Çorum Belediyespor'u 2-1 yenerek zirve takibini sürdüren Altay, yarın deplasmanda Kızılcabölükspor'la karşılaşacak.

  • Ege Postası
  • 08.04.2017 - 12:37

Kızılcabölük Semt Sahası'nda saat 15.00'te başlayacak maçı Gökçen Öztürk yönetecek. Tavas İlçe Spor Güvenlik Kurulu kararıyla stada Altay taraftarı alınmayacak. Ev sahibi ekipte sakatlığı süren Fevzi Can'ın durumu maç saatinde belli olacak. İzmir temsilcisinde ise cezalı Furkan ile Halil Karataş forma giyemeyecek.

Altay Teknik Direktörü Cüneyt Biçer, 20 haftadır kaybetmediklerini ve şampiyonluk için fire vermeden yola devam etmeleri gerektiğini belirterek, "Galibiyet dışında bir sonuç düşünmüyoruz. Kazanmaktan başka şansımız yok. Taraftarımız yanımızda olmasa da onlar için oynayacağız. İzmir'e 3 puanla döneceğimize inanıyorum. Oyuncularıma güvenim tam" diye konuştu. Kızılcabölükspor Teknik Direktörü Hasan Şermet de Ege derbisine 3 puan parolasıyla çıkacaklarını dile getirdi.

Kent Konseyi dopingi

İzmir Kent Konseyi Başkanı Çağrı Gruşçu ile yürütme kurulu üyeleri Yaşar Çavdan ve Cumhur Ter, Altay'ın antrenmanını ziyaret ederek futbolculara baklava ikram etti. Başkan Gruşçu, "Altay çok büyük bir camia, İzmir'imizin gururu ve gözbebeği. Altay'ın yeri 3. Lig değil. İzmir sizden şampiyonluk bekliyor ve tüm İzmir kamuoyu arkanızda" mesajı verdi. Altay Sportif Direktörü Özden Töraydın, desteklerinden ötürü İzmir Kent Konseyi'ne teşekkür ederek işbirliklerinin süreceğini ifade etti. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.