Dolar 32,6021
%0.39
Euro 34,8337
%0.29
Altın 2.504,160
%0.79
Bist-100 9.461,00
%-0.66

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altay moral bozmadı

Altay moral bozmadı

Ziraat Türkiye Kupası 3. Turu'nda evinde normal süresi ve uzatmaları 0-0 sona eren maçta Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a seri penaltı atışlarıyla 7-6 yenilerek kupadan elenen Altay, moral bozmadı.

  • Ege Postası
  • 21.09.2017 - 13:37

Teknik Direktör Cüneyt Biçer, ligde sahaya sürdüğü kadrodan sadece ön libero Atakan'ı kupada ilk 11'de görevlendirirken, özellikle kaleci Emre, stoper Hayrullah, orta saha oyuncuları Ferdi ile Furkan performanslarıyla alkış topladı. Teknik Direktör Biçer, ilk yarıda oyunun hakimi olduklarını ve net fırsatlar yakaladıklarını, ikinci devrede ise 1-2 atak dışında rakibe pozisyon vermediklerini söyledi.

Erzurum ekibinin 1. Lig'de mücadele ettiğini hatırlatan Cüneyt Biçer, "Kadromuzdaki tüm oyuncuların hazır olduğunu görmek bizim için önemliydi. 2. Lig'in üstünde bir futbol oynadığımızı gördük. Uzatmalarda da iyi mücadele ettik ancak penaltı atışları sonrası elendik. Oyuncularımın performansından memnunum, bizim için önemli olan lig" dedi. Siyah-beyazlılarda uzatma dakikalarında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Furkan'ın durumunun ciddi olmadığı öğrenildi. Cumartesi günü ligde Nazilli Belediyespor'a konuk olacak Altay'da sakatlıktan çıkan İbrahim Akın'ın bu hafta da riske edilmeyeceği belirtildi.

Töraydın'dan Fatih'e destek

ALTAY Sportif Direktörü Özden Töraydın, BŞB Erzurumspor karşısında penaltı kaçıran orta saha oyuncusu Fatih Gül'e sahip çıktı. Altaylı taraftarlar geçen sezon Erzurum ekibinde şampiyonluk yaşadıktan sonra siyah-beyazlı ekibe transfer olan deneyimli futbolcuya sosyal medyada tepki gösterirken, Töraydın, "Her futbolcu penaltı kaçırabilir. Fatih, Erzurum'dan kötü ayrıldı, belki de penaltıyı kullandığı çok hırslıydı ama konsantre olamadı. Bu armayı taşıyan hiçbir oyuncumuz Altay'a ihanet etmez. Fatih çok karakterli, herkes tarafından sevilen bir isim. Tüm futbolcularımızın arkasındayım, hepsine kefilim. Eleştiri olabilir ancak oyuncularımızı harcamak isteyen karşısında beni bulur" diye konuştu. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.