Dolar 32,3496
%0.31
Euro 35,0999
%-0.06
Altın 2.307,710
%1.32
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altay Niğde'de terliyor

Altay Niğde'de terliyor

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta son olarak deplasmanda Nazilli Belediyespor'u 6-1 yenerek zirve takibini sürdüren Altay, yarın hafta içi mesaisinde Niğde Belediyespor'un konuğu olacak.

  • Ege Postası
  • 26.09.2017 - 13:36

Niğde 5 Şubat Stadı'nda saat 15.30'da başlayacak maçı Murat Erdoğan yönetecek. Ligde ilk 4 haftada 3 galibiyet, 1 beraberlik alan 10 puanlı İzmir ekibi, namağlup unvanını korumayı ve evine 3 puanla dönmeyi hedefliyor. Sakatlığı nedeniyle son 2 maçta oynamayan İbrahim Akın yine riske edilmeyecek.

İlk 2 haftayı puansız kapattıktan sonra son 2 müsabakada 1 beraberlik, 1 galibiyet alarak çıkışa geçen Niğde Belediyespor'un kolay bir rakip olmadığını söyleyen Teknik Direktör Cüneyt Biçer, "Mücadele seviyesi yüksek zor bir karşılaşma olacak. Puan durumundaki yerleri kimseyi yanıltmasın, güçlü takımlarla oynadılar. Tüm amacımız kazanarak geri dönmek. Hazır durumdayız. İstediğimiz tüm şartlar oluştu, artık gerisi oyunculara kalıyor. Zirve yarışında kayıp yaşamak istemiyoruz" dedi.

ALTAY

Egemen - Necdet, İbrahim Öztürk, Murat Türkkan, Serkan, Furkan, Atakan, Ferhat, Maksut, Doğan, Murat Uluç

Koruncuk'a Altay desteği

TÜRKİYE Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı (Koruncuk), kendilerine destek olma sözü veren Altay'a, "Koruncuk Dostu" plaketi verdi. Vakıf olarak Urla'da 10 milyon TL yatırımla çocuk köyü inşaatını tamamladıklarını söyleyen Koruncuk Vakfı İzmir Şube Başkanı Işıl Nişli, "Hedefimiz çocuklarımızı 18 yaşına kadar değil, 24 yaşına kadar yaşama tutundurmak, her türlü eğitim ve ihtiyaçlarını karşılayıp meslek sahibi yapmak, ardından evlendirmek. Altay da çocuklarımızın ellerini tutarsa çok mutlu oluruz. Çocuklar yararına Koruncuk Dostu olan Göztepe ile maç yapmanızı çok isteriz" dedi. Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu da bu teklif sonrası, "Biz hazırız" yanıtını vererek, "Çocuklarımızın yanında olmak kutsal bir görev. Onların yanında olmamak hayata ihanettir" şeklinde konuştu. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.