Dolar 32,3113
%0.19
Euro 35,0121
%-0.31
Altın 2.279,510
%0.09
Bist-100 8,97
%1.84

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altay taraftarları İzmir'de meşalelerle kutlama yaptı

Altay taraftarları İzmir'de meşalelerle kutlama yaptı

İzmir'in köklü futbol kulüplerinden Altay, Play-Off'larda karşılaştığı Kocaelispor'u penaltı atışları sonucunda 6-5 yenerek Spor Toto 2. Lig'e yükselmesi İzmir'deki taraftarları sokağa döktü. Ve Altay 2. Lig'de

  • Ege Postası
  • 15.05.2017 - 09:37

Altaylı taraftarlar takımlarının Spor Toto 2. Lig'e yükselmesini İzmir Gündoğdu Meydanı'nda meşaleler yakarak kutladı.

Ve Altay 2. Lig'e yükseldi

İzmir'in köklü futbol kulüplerinden Altay, Spor Toto 2. Lig'e yükselmek için Antalya'da Kocaelispor ile karşılaştı. Karşılaşmanın normal süresi ve uzatma dakikaları 1-1 sona ererken, penaltı atışlarında 6-5 kazanan Altay 2. Lig'e yükseldi. Maçın sona ermesinin ardından İzmir'deki Altay taraftarları, Spor Toto 2. Lig'e yükselen takımlarının başarısını kutlamak için Gündoğdu Meydanı'nda toplandı. Meşaleler yakarak takımlarının marşlarını okuyan taraftarlar geç saatlere kadar eğlendi. Taraftarlar yaptıkları kutlamanın ardından olaysız dağıldı.

EKMEKÇİOĞLU: KULÜBÜN TALİHİ DEĞİŞTİ

Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, siyah-beyazlı ekibin Kocaelispor'u penaltı atışları sonunda 6-5 yenip 2. Lig vizesini almasının ardından büyük sevinç yaşadı. Başkan Ekmekçioğlu, "Bugün Antalya'da kulübün talihi değişti. Sonuçta daha önce burada kayıplar yaşamıştık. Şimdi ise bir kazanç oldu bizim için. Taraftarımıza çok teşekkür ediyoruz. Yüzlerce kilometre yol yaparak buraya kadar geldiler. Bir sürü zorluklar oldu, problemler yaşandı. Bunlara rağmen bizi yalnız bırakmadılar ve sonuna kadar istediler, inandılar. Ben en başında 'Bizim bir hayalimiz var' demiştim. Biz burada bu hayali gerçekleştirdik" diye konuştu.

Altay, daha önce Antalya'da küme düşme ve Play-Off'ta elenme acısı yaşamıştı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.