Dolar 32,3664
%0.15
Euro 34,9649
%-0.29
Altın 2.325,700
%0.23
Bist-100 9,15
%0.73

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altay transferde akılcı davranacak

Altay transferde akılcı davranacak

Spor Toto 2nci Lig'e yükselen Altay'da yönetimin yeniden anlaşma sağladığı teknik direktör Cüneyt Biçer, dış transferde akılcı hareket edeceklerini söyledi.

  • Ege Postası
  • 29.05.2017 - 13:02

"Kimse bizden havalı, şaşalı futbolcular almamızı beklemesin" mesajını veren Cüneyt Biçer, şunları söyledi:

"İşimize yarayacak oyuncuları transfer edeceğiz. Bizim için isim değil, cisim önemli. Kadromuza yapacağımız takviyeler ile takımın yaş ortalaması düşecek. Transfer listemiz hazır, 2-3 ay önce bugünü düşünerek hazırlıklarımızı yapmıştık. Yönetim transfer yasağını kaldırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Yasak kalkmasa bile, 2. Lig tecrübesine sahip mevcut kadromuzla yola devam ederiz. Dış transferde en az 5, en çok 7 oyuncu almayı düşünüyoruz."

İç transferde ilk görüşmeyi İbrahim Akın'la yapacak olan Sportif Direktör Özden Töraydın, hafta içinde sağ bek Necdet ve stoper Murat Türkkan'la da bir araya gelecek. Sözleşmesi bitecek oyuncularla sezon içinde ön görüşme yaptığını belirten Özden Töraydın, "Mukavelesi bitecek futbolcularımız önce bizimle masaya oturacak. Şartlarda anlaşacağımız isimlerle yola devam edeceğiz. Teknik heyetten alacağımız rapora göre bazı gençleri kiralık gönderebiliriz" dedi.

Eski borçlardan kaynaklanan transfer yasağını kaldırması için yaklaşık 900 bin TL ödeme yapması gereken Altay, kulüpten alacaklı olan Erdal Güneş, Volkan Altın, Ömer Arslan, Mikail Albayrak, Cumhur Yılmaztürk gibi eski oyuncularıyla anlaşma zemini arayacak. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.