Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altınordu'da başarının yolu eğitim

Altınordu'da başarının yolu eğitim

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, altyapılarından yetişen Cengiz Ünder ve Çağlar Söyüncü'nün A Milli Takım forması ile Moldova maçında görev almasının ardından karşılaştıkları, "Başarınızın sırrı n? Neyi farklı yapıyorsunuz'" sorularında neler yaptıklarını açıkladı.

  • Ege Postası
  • 31.03.2017 - 15:47

İnsan sevgisini birinci sıraya koyduklarını, bu toprakların çocuklarına güvenip onlara futbolun bir meslek olduğu bilincini aşıladıklarını, eğitici antrenörlerle çalışıp en iyi koşulları oluşturduklarını dile getiren Seyit Mehmet Özkan, liseden itibaren futbolculara açık öğretim zorunluluğu koyduklarını açıkladı. Başkan Özkan, şöyle dedi:

"Gerçekçi olmak lazım. Hem tam güne yakın lise öğrenimi hem de mesleki olarak futbol eğitimi birlikte yürümüyor. İkisi de yarım yamalak oluyor. Bu nedenle 15 yaştan itibaren, sıkı bir eleme yapıyoruz. Bu meslekten ekmek yeme şansı yüksek olan çocuklarla açık öğretim koşuluyla yola devam ediyoruz. Onlara matematik, edebiyat, Türkçe dersleri için özel etütler verip, sınıflarını geçecek notlar almalarını sağlıyoruz. 'Nerden buldununuz bu eğitim modelini'' derseniz; önce Avrupa’yı gezdik, gördük, araştırdık. Sonra yaşadık, çokça acılar çektik ve bedelini ödediğimiz tecrübeler edindik." (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.