Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altınordu'da Eroğlu'na Ferguson yetkisi

Altınordu'da Eroğlu'na Ferguson yetkisi

Altınordu'da genel kaptan Sedat Gündoğdu ile yollar ayrılırken, futbolun idari ve teknik yapılanması sorumluluğuna teknik direktör Hüseyin Eroğlu getirildi.

  • Ege Postası
  • 01.08.2017 - 13:41

TFF 1. Lig ekiplerinden Altınordu'da genel kaptan Sedat Gündoğdu ile yolların ayrıldığı bildirildi. Öte yandan Altınordu yönetimi, teknik direktörlük görevinde 6'ncı sezonuna girmeye hazırlanan Hüseyin Eroğlu'na geniş yetkiler vermeye hazırlanıyor.

Altınordu Kulübünden yapılan yazılı açıklamada, kırmızı-lacivertli ekipte 6. sezonuna girmeye hazırlanan teknik direktör Hüseyin Eroğlu'nun Manchester United'ın efsane menajeri Alex Ferguson gibi yetkilerle donatıldığı bildirildi.

Altınordu çatısı altındaki tüm ekiplerin başında "birinci teknik direktör" unvanıyla görev yapan Eroğlu'nun, icra kurulunun da içine girdiği, futbolun idari ve teknik yapılanmasının sorumluluğunu aldığı belirtildi.

Eroğlu'nun bu göreve getirilmesiyle genel kaptan olarak görev yapan Sedat Gündoğdu ile yollar ayrıldığı bildirildi.

Öte yandan yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Altınordu, yarın saat 20.00'de İzmir Atatürk Stadı'nda Göztepe ile karşılaşacak. İzmir temsilcisi, 6 Ağustos Pazar günü de Manisa'da Akhisar Belediyespor'un rakibi olacak. (AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.