Dolar 32,3126
%0.19
Euro 35,1391
%0.05
Altın 2.292,930
%0.68
Bist-100 9,07
%2.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altınordu'da sakat oyunculardan müjdeli haber

Altınordu'da sakat oyunculardan müjdeli haber

TFF 1'inci Lig'de sezonu pazartesi günü Elazığspor deplasmanında açmaya hazırlanan Altınordu'ya sakat oyuncularından müjdeli haberler geldi.

  • Ege Postası
  • 09.08.2017 - 14:42

Arka adalesindeki sertleşme nedeniyle Akhisar Belediyespor'la oynanan özel maçta dinlendirilen forvet Fatih takımla çalışmalara başlarken, Akhisar karşılaşmasında sakatlanan orta saha oyuncusu Alican, sol bekler Yusuf Acer ve Ali Mert'in MR'larında ciddi bir soruna rastlanmadı. 3 futbolcunun, Elazığ deplasmanına yetişmesi bekleniyor. 

İdmanda aldığı darbe sonrası sağ ayak arka alt adalesine 7 dikiş atılan sol kanat Erdoğan ise fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı çalışmalarını sürdürüyor. Erdoğan'in ilk hafta forma giymesinin zor olduğu ancak İzmir'deki Ankaragücü sınavında görev alabileceği öğrenildi.

Öte yandan orta saha oyuncusu Kerim Avcı'yı kadrosuna katmak için Süper Lig ekibi Sivasspor'dan haber bekleyen yönetim, bu transfer gerçekleşmemesi halinde takviye konusunda ısrarcı olmayacak.

ALTYAPIDA YAZ ÇOŞKUSU

Altınordu Futbol Okulları'nda (AFO) eğitim gören çocuklar, AFO Yaz Şenliği'nde bir araya geldi. Selçuk'taki İsmet Orhunbilge Tesisleri'nde başlayan ve aralıklarla 23 Ağustos'a kadar devam edecek şenliğe yaklaşık 4 bin çocuk katılacak. Şenliğin ilk gününde İzmir içindeki AFO'larda eğitim gören 500 çocuk, ailelerine ve izleyenlere futbol ziyafeti sundu. AFO Yaz Şenliği, yarın İzmir AFO, 15-18 Ağustos'ta İzmir dışı AFO ve 22-23 Ağustos'ta AFO Elitler olarak devam edecek. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.