Dolar 32,3752
%0.18
Euro 34,9699
%-0.27
Altın 2.325,650
%0.23
Bist-100 9,08
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altınordu'dan Alsancak Stadı çıkışı

Altınordu'dan Alsancak Stadı çıkışı

Altınordu Spor Kulübü Derneği Başkanı Salih Mertan, yeniden yapılacak Alsancak Stadı'nı, Altay'ın sahiplenmesini doğru bulmadığını söyledi. Altınordu'dan Alsancak Stadı çıkışı:

  • Ege Postası
  • 22.12.2016 - 14:58

İZMİR - Alsancak'taki Atatürk Voleybol Salonu'nun bulunduğu kulübe ait araziyi 1962'de yapılan protokolle Beden Terbiyesi Genel Müdürlüğü'ne devrederek Alsancak Stadı'nın kullanım hakkının yüzde 50'sini aldıklarını hatırlatan Mertan, "Alsancak Stadı'nda Altay'ın hakkı yok; ancak Altay kardeş kulübümüz. Altay'ın yapılacak yeni stadı sahiplenmesi, siyah-beyaz tiribünlerin yapılmasını istemesi doğru değil" diye konuştu.



BİZ KENDİMİZ STAT YAPARIZ

Alsancak Stadı konusunda sadece Altınordu için değil, Altay için de müracaat ettiklerini dile getiren Salih Mertan, "Altay bizim kardeşimizdir. Eğer hakkımızı alamazsak, Atatürk Voleybol Salonu ve Voley Hotel'i başka yere taşışınlar ve bize arsamızı geri versinler. Biz kendimiz oraya tesis ve stat yaparız. Bu konuyla ilgili olarak da Gençlik Spor Bakanlığı, Futbol Federasyonu ve Gençlik Spor Genel Müdürlüğü ile konuşmak istiyoruz" dedi. Altınordu'nun Alcancak Stadı'ndaki hak iddiası, 10 yıl önce Bülent Erdik'in başkanlığı döneminde de gündeme gelmişti.

YILDÖNÜMÜ BALOSU YOK
Altınordu Spor Kulübü Derneği Başkanı Salih Mertan, ülkemizde yaşanan terör olayları ve şehitler nedeniyle kulübün 26 Aralık'taki 93. kuruluş yıl dönümünde geleneksel hale gelen baloyu düzenlemeyeceklerini söyledi. Mertan, pazar günü saat 10.00'da Üçkuyular Vapur İskelesi üzerindeki Boğaziçi Restoran'daki kahvaltıda bir araya gelip, pazartesi günü Atatürk Anıtı'na çelenk bırakacaklarını dile getirdi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.